Logo RH Brandbeveiliging
Telefoonnummer Tel 0180 556747     Telefoonnummer Fax 0180 625506     Telefoonnummer info@rhbrandbeveiliging.nl

Elide Fire Ball Extinguisher


Elide Fire Ball Extinguisher  ”De eenvoudigste en snelste manier om vuur te blussen.”

De Elide Fire Ball Extinguisher brandblusser is een balvormige brandblusser. Gewoon in de brand gooien, en de Fireball zal het binnen 3 seconden automatisch activeren en het milieuvriendelijke poeder verspreiden. Wanneer een brand optreedt en er niemand aanwezig is, zal de Elide Fire Extinguisher Ball zelf automatisch activeren wanneer het in aanraking komt met vuur en een luid geluid (120 dB) veroorzaken als brandalarm.

Door deze functie kan het worden geplaatst in een gevaarlijk brandoppervlak, zoals boven de elektrische schakelaar of in een keuken. Er is geen speciale training of vaardigheid nodig om de blusbal te bedienen. Er is geen inspectie en onderhoud nodig voor de levensduur van de product van 5 jaar.

Brandbestrijdingsproblemen

Heeft u ooit erkend dat 90% van de gewone mensen geen brandblussers kunnen gebruiken wanneer ze geconfronteerd worden met een echte brand situatie. Bent u een van die mensen die zich als gevolg van bepaalde redenen de blusapparatuur in de echte brandsituatie niet kan handelen?

Wij hebben de uitkomst voor u! De Elide Fire Ball Extinguisher, gewoon werpen of voor een automatische functie ook beschikbaar. Kijk op www.123brandblusserbal.nl voor meer info.


NIEUWS 06/06

Elide Fire Ball Extinguisher

Elide Fire Ball Extinguisher  ”De eenvoudigste en snelste manier om vuur te blussen.” De Elide Fire Ball Extinguisher brandblusser is een balvormige brandblusser. Gewoon in de brand gooien, en de Fireball zal het binnen 3 seconden automatisch activeren en het milieuvriendelijke poeder..


Brandblussers

Brandslanghaspels

Brandbeveiliging

Projectering

Onderhoud

Contact


NCP erkend onderhoudsbedrijf
Specialisten in brandbeveiliging
Storingsnummer  
Storingsnummer Tel. 06-83075024