Logo RH Brandbeveiliging
Telefoonnummer Tel 0180 556747     Telefoonnummer Fax 0180 625506     Telefoonnummer info@rhbrandbeveiliging.nl
onderhoud-brandmeldinstallatie
Like ons op facebook Volg ons op Twitter LinkedIN feed

Onderhoud Brandmeldinstallatie


Onderhoud Brandmeldinstallatie

Onderhoud brandmeldinstallatie verplicht gesteld? Een brandmeldinstallatie heeft tot doel om gevaren voor personen en schade aan gebouwen en goederen bij brand tot een minimum te beperken. Een brandmeldcentrale (kortweg BMC) is een paneel waar signalen van brandmeldcomponenten, zoals een rookmelder, bij elkaar komen. De brandmeldcentrale heeft twee functies: brandmelding ontvangen en omzetten in actie.

U heeft dus een brandmeldinstallatie en u weet dat een Opgeleid Persoon/Beheerder maandelijks de brandmeldinstallatie moet controleren. Maar gebeurt dat ook? Wordt het logboek bijgehouden? Wordt de doormelding naar de meldkamer van de PAC of RAC gecontroleerd? Worden de rondes gelopen?
U heeft al genoeg andere zaken te doen, en hierdoor heeft u nagenoeg geen tijd om ook nog eens de verplichte, maandelijks terugkerende, onderhoud brandmeldinstallatie en controles uit te voeren.

Toch is het van belang voor de brandveiligheid en niet in het minste geval voor het certificaat! Het certificaat heeft u namelijk nodig om het pand tegen brand te kunnen verzekeren. En als tijdens het jaarlijks onderhoud brandmeldinstallatie van de Deskundig Persoon, in dienst van een onderhoudsbedrijf, blijkt dat de maandelijkse controles niet zijn uitgevoerd, mag het certificaat niet verlengd worden.

Maar waarom al die zorgen op u nemen? RH Brandbeveiliging neemt graag die taken van u over. Op deze manier heeft u er geen omkijken meer naar. RH Brandbeveiliging komt elke maand op vaste dagen langs om de controles uit te voeren. RH Brandbeveiliging vult het logboek in en u krijgt naderhand netjes een rapportage op uw email adres, hiermee wordt u volledig op de hoogte gehouden.

Service en onderhoud brandmeldinstallatie volgens de NEN 2654

Indien uw over een gecertificeerde installatie beschikt is het aangaan van een onderhoudsovereenkomst met een erkend onderhoudsbedrijf een vereiste voor het verkrijgen van een certificaat.

RH Brandbeveiliging heeft een 24 uurs serviceorganisatie

Tevens is het voor u van belang dat u in geval van een storing, ook buiten de normale werktijden, snel geholpen wordt. RH Brandbeveiliging B.V. bied u directe telefonische ondersteuning en indien nodig zijn er altijd deskundige technici beschikbaar om op locatie u probleem te verhelpen. Wij bieden u desgewenst een onderhoudsovereenkomst aan die voorziet in zowel het uitvoeren van preventief onderhoud als beschikbaarheid van onze serviceorganisatie met een responsetijd van 8 uur.

Graag lichten we u in een persoonlijk gesprek toe wat de gevolgen zijn voor uw specifieke situatie.
Indien gewenst komen wij vrijblijvend op locatie uw situatie inventariseren.

Onderhoud nodig? Neem nu contact met ons op Tel. 0180 – 556747 en vraag naar de BMI expert.

   


NIEUWS 06/06

Elide Fire Ball Extinguisher

Elide Fire Ball Extinguisher  ”De eenvoudigste en snelste manier om vuur te blussen.” De Elide Fire Ball Extinguisher brandblusser is een balvormige brandblusser. Gewoon in de brand gooien, en de Fireball zal het binnen 3 seconden automatisch activeren en het milieuvriendelijke poeder..


Brandblussers

Brandslanghaspels

Brandbeveiliging

Projectering

Onderhoud

Contact


NCP erkend onderhoudsbedrijf
Specialisten in brandbeveiliging
Storingsnummer  
Storingsnummer Tel. 06-83075024