Logo RH Brandbeveiliging
Telefoonnummer Tel 0180 556747     Telefoonnummer Fax 0180 625506     Telefoonnummer info@rhbrandbeveiliging.nl
noodverlichting
Like ons op facebook Volg ons op Twitter LinkedIN feed

Onderhoud Noodverlichting


Onderhoud noodverlichting verplicht gesteld? Naast uw gewone verlichting is natuurlijk ook noodverlichting aan onderhoud onderhevig. Meer nog dan dat, u heeft de verplichting uw noodverlichting goed te onderhouden. Dit bent u in eerste instantie verplicht aan uzelf maar zeker ook aan officiële instanties. Het onderhoud noodverlichting is meer dan alleen controleren of de lamp die aanwezig is brandt. De noodverlichting dient ten allen tijden te functioneren om in noodsituaties dat te doen waarvoor het gemaakt is: het aangeven en verlichten van de vluchtweg.

Er zijn diverse normen opgesteld om als richtlijn te dienen voor het onderhoud van noodverlichting. Door deze normen bent u er zeker van dat uw tl noodverlichting wordt onderhouden op een wijze die u de garantie geeft dat uw tl noodverlichting ook adequaat blijft functioneren. Het testen van de installatie, levensduur van de noodverlichting en de voedingssystemen van de noodverlichting is daar een belangrijk onderdeel van en wordt door onze servicemonteurs professioneel uitgevoerd. Maar ook het in een logboek vastleggen van alle reparaties, controles en testen is van belang om het geheel overzichtelijk te maken voor instanties als brandweer en overheid.

Wij Verzorgen

Controle door gecertificeerde monteurs.
Controle binnen 24 uur.
Controle tegen de laagste tarieven.
Controle wordt milieu vriendelijk uitgevoerd.


Onderhoud Noodverlichting door RH Brandbeveiliging B.V.

Zoals u ongetwijfeld weet, vergt ook verlichting onderhoud. Maar wanneer is uw verlichting aan onderhoud toe? Op deze vraag kan RH Brandbeveiliging B.V. u een passend antwoord geven. Door de combinatie van lichtbrontype, aantal branduren, en de ervaringen van de lichtgebruiker, kunnen wij zeer nauwkeurig aangeven wanneer een lichtbron aan vervanging toe is. Laat het onderhoud noodverlichting, vluchtwegverlichting en lampen aan ons over en u heeft één zorg minder.

RH Brandbeveiliging B.V. kan deze zorg voor het onderhoud van uw noodverlichting van u overnemen. Wij worden hierbij ondersteund door verschillende grote leveranciers van noodverlichting en door de instanties die op de hoogte zijn van de normering en wettelijke eisen.
Zo is RH Brandbeveiliging B.V. ook in noodsituaties uw partner!

SPECIALE AANBIEDING

Wij hebben momenteel een speciale aanbieding, u kunt gegarandeerd 20% tot 50% besparen op uw controle tarieven!

Wilt u meer informatie over RH Brandbeveiliging B.V. producten en diensten? Dat kan! RH Brandbeveiliging gaat graag in samenwerking met u aan de slag om te onderzoeken wat de beste oplossingen zijn.

   


NIEUWS 06/06

Elide Fire Ball Extinguisher

Elide Fire Ball Extinguisher  ”De eenvoudigste en snelste manier om vuur te blussen.” De Elide Fire Ball Extinguisher brandblusser is een balvormige brandblusser. Gewoon in de brand gooien, en de Fireball zal het binnen 3 seconden automatisch activeren en het milieuvriendelijke poeder..


Brandblussers

Brandslanghaspels

Brandbeveiliging

Projectering

Onderhoud

Contact


NCP erkend onderhoudsbedrijf
Specialisten in brandbeveiliging
Storingsnummer  
Storingsnummer Tel. 06-83075024