Logo RH Brandbeveiliging
Telefoonnummer Tel 0180 556747     Telefoonnummer Fax 0180 625506     Telefoonnummer info@rhbrandbeveiliging.nl
brandmeldinstallatie
Like ons op facebook Volg ons op Twitter LinkedIN feed

Wij bieden ook opleidingen en trainingen


RH Brandbeveiliging bied trainingen en opleidingen aan op het gebied van bedrijfshulpverlening BHV, EHBO en zowel ook praktische als theoretische kant van blusapparaten. Hierdoor is uw bedrijf in staat om snel te reageren in geval van nood, waardoor vaak een hoop problemen voorkomen kunnen worden.

BHV Cursus

Veiligheid op het bedrijf door middel B.H.V. opleidingen, goedgekeurd  door de NIBHV.
De cursisten zullen een degelijke opleiding krijgen om een eerste redding te doen in het geval van een calamiteit. Na deze opleiding volgt  een rijksgediplomeerd diploma BHV’er.

Ploegleider BHV Cursus

Een stapje verder is de opleiding ploegleider B.H.V.,  vooral geschikt  voor leidinggevende personen in een organisatie.

Herhaling BHV en Ploegleider BHV

Er blijft een repeterende behoefte vanwege de jaarlijkse,  verplichte opfris cursus, voor N.B.H.V,  (Nascholing Bedrijf Hulp Verlening) en ploegleider B.H.V.  Ook deze cursus behoort in het pakket te zitten.

Table-top Oefeningen

Een nieuw fenomeen in veiligheid, de zogenaamde table-top oefening.
Dit is een oefening, met personeel van een organisatie, waarmee wij dan een zogenaamde droge inzetoefening gaan doen.
Hiermee wordt het improvisatievermogen beoordeeld van het personeel, wat te doen bij brand of andere calamiteiten. Begeleid en bijgestuurd door onze instructeurs.

RH Brandbeveiliging B.V.

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van brandbeveiliging is RH Brandbeveiliging B.V. een betrouwbare partner die u kan helpen bij het veiliger maken van uw bedrijf. Hierbij werken wij volgens de strengste normen waardoor kwaliteit en zekerheid gegarandeerd is. Kijk rond op onze website, en aarzel vooral niet om te bellen, mailen, schrijven of te faxen als u meer informatie wenst.

RH Brandbeveiliging B.V. Specialisten in de brandbeveiliging. Wij helpen u uit de brand!

   

NIEUWS 06/06

Elide Fire Ball Extinguisher

Elide Fire Ball Extinguisher  ”De eenvoudigste en snelste manier om vuur te blussen.” De Elide Fire Ball Extinguisher brandblusser is een balvormige brandblusser. Gewoon in de brand gooien, en de Fireball zal het binnen 3 seconden automatisch activeren en het milieuvriendelijke poeder..


Brandblussers

Brandslanghaspels

Brandbeveiliging

Projectering

Onderhoud

Contact


NCP erkend onderhoudsbedrijf
Specialisten in brandbeveiliging
Storingsnummer  
Storingsnummer Tel. 06-83075024