FM200 CO2 of Argon hervullen

FM 200 Argon of CO2 hervullen kan nu veel sneller en dichterbij. RH Brandbeveiliging FM200, CO2 of Argon vullen. Vraag nu een offerte aan. Periodiek dient ieder blusgassysteem gecontroleerd te worden. De cilinders worden gecontroleerd op druk en/of vulling graad. Door lekkage kunnen de cilinders immers druk en/of blusgas verliezen. Indien nodig wordt de cilinder weer bijgevuld en op druk gebracht. Uiteraard is dit ook noodzakelijk als het blusgassysteem, gewenst of ongewenst, geactiveerd werd. Tevens dienen blusgascilinders periodiek een druktest te ondergaan. Om deze druktesten te kunnen uitvoeren, moeten de cilinders geleegd en weer hervuld worden.

FM 200 Argon of CO2 hervullen nu veel sneller en dichterbij

RH Brandbeveiliging had al de mogelijkheden in huis om cilinders met FM200, CO2 of Argon te vullen. Het is voor u praktisch als de controle en het bijvullen en op druk brengen van de cilinders van uw blusgassysteem dichtbij kan worden uitgevoerd. Doordat RH Brandbeveiliging u met een eigen vulstation van dienst kan zijn, hoeven uw cilinders niet helemaal naar het buitenland getransporteerd te worden en wordt u snel geholpen. Als het echt snel moet, kunnen wij u zelfs op locatie van dienst zijn met onze vulservice.

Hervullen en Onderhoud

Omdat RH Brandbeveiliging beseft dat u het liefst zo kort mogelijk stilligt in de haven en snel weer aan het werk wilt, zorgen wij, naast het bijvullen van blusgassystemen, voor een compleet service- en onderhoudpakket, dat is toegespitst op uw specifieke situatie en wensen. RH Brandbeveiliging beschikt over volledig uitgeruste werkplaatsen voor het repareren, keuren en reviseren van systemen op strategische locaties. Elke werkplaats heeft een vulstation voor het veilig vullen van alle soorten blusmiddelen en blussystemen. Uiteenlopende soorten blusstoffen voor diverse merken en typen draagbare en verrijdbare brandblussers en blussystemen zijn op voorraad, evenals een breed assortiment aan originele onderdelen.

Onze gediplomeerde onderhoud- en servicetechnici staan dag en nacht, zeven dagen per week, voor u klaar. Elke technicus rijdt in een volledig geoutilleerde auto, voorzien van alle meet-, test- en calibratieapparatuur en een uitgebreide voorraad onderdelen, zodat hij vrijwel alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden snel en vakkundig ter plaatse kan uitvoeren.

Download nu onze gratis RH Brandbeveiliging App!

Itunes Play Store