Hoe goed onderhoud jij je brandpreventiemiddelen?

Om er zeker van te zijn uw brandbeveiliging aan de gestelde eisen blijft voldoen, is het verstandig om RH Brandbeveiliging een periodieke inspectie in uw bedrijf te laten uitvoeren. In sommige situaties is inspectie zelfs verplicht door het Bouwbesluit.

Verplichtingen betreft brandveiligheid

Als gebruiker van een gebouw bent u zelf verantwoordelijk voor de brandveiligheid voor uw  bedrijfspand. Natuurlijk wilt u dat bij brand iedereen snel in veiligheid is, zodat schade beperkt blijft en dat u de bedrijfsvoering weer snel binnen weken op kunt pakken. Daarom laat u een de door RH Brandbeveiliging gecertificeerde brandbeveiligingsinstallatie aanleggen en regelmatig onderhouden.

Controle en onderhoud brandblussers en brandslanghaspels

Het aantal brandblussers en brandslanghaspels en de controle in uw bedrijf wordt bepaald aan de hand van de eisen van de overheid en uw verzekeringsmaatschappij. In de eisen wordt met betrekking tot de controle van brandblussers en brandslanghaspels gesteld dat deze jaarlijks worden gecontroleerd door een erkend REOB Onderhoudsbedrijf (Regeling voor de Erkenning van Onderhoudsbedrijven Kleine Blusmiddelen). RH Brandbeveiliging is een NCP, REOB en KIWA gecertificeerd onderhoudsbedrijf. De medewerkers van RH Brandbeveiliging zijn in het bezit van het diploma REOB en hebben, naast een schat aan ervaring en deskundigheid, ook passie voor het vak. Een ideale combinatie waar wij met recht trots op zijn.

RH Brandbeveiliging, ook uw partner in brandveiligheid

RH Brandbeveiliging verricht onderhoud voor verschillende brandpreventiemiddelen zoals:

– Brandblusmiddelen
– Brandmeldinstalaties
– Droge Blusleidingen
– Hydranten
– Noodverlichting

Vraag een vrijblijvende offerte aan:
https://www.rhbrandbeveiliging.nl/

#brandpreventie #onderhoud #brandblussers #brandmeldinstalaties #drogeblusleiding #hydranten #noodverlichting #brand


Bekijk op Facebook