Onderhoud brandblusmiddelen verplicht gesteld? Bij RH Brandbeveiliging kunt u terecht voor onderhoud brandblusmiddelen, oftewel brandblussers, zoals; sproeischuimblussers, poederblussers, schuimblussers, en koolzuursneeuwblussers, maar ook verrijdbare blustoestellen en brandslanghaspels. Brandblussers hebben een maximale levensduur van twintig jaar, mits de brandblussers jaarlijks onderhouden worden en op de helft van deze levensduur een revisie ondergaan.

Schuimblussers vullen

Sproeischuimblussers dienen ook om de vijf jaar hervuld te worden. RH Brandbeveiliging B.V. beschikt over alle kennis en ervaring die nodig is om alle typen blustoestellen en brandblusmiddelen te onderhouden als deze toestellen zijn voorzien van een rijks type keurmerk. Uiteraard voert RH Brandbeveiliging alle afvalstoffen verantwoord af. Tijdige revisie verlengt de levensduur van uw blustoestellen. U bespaart dus kosten en u spaart het milieu. Kortom, onderhoud en revisie vormen een duurzame investering!

RH Brandbeveiliging B.V. kan alle merken en soorten brandblussers, branddekens, blusmiddelen en noodverlichtingen voor u controleren. Dit doen wij op een milieu vriendelijke manier. Onze blusmiddelen hebben allemaal het milieu keurmerk. De sproeischuimblussers hebben bio-schuim en alle schuim en accu’s van noodverlichting worden milieu vriendelijk afgevoerd.

Servicemonteurs

Wij werken uitsluitend met ervaren servicemonteurs. Zij hebben een opleiding voor keuring en onderhoud brandblusmiddelen en noodverlichtingen en worden periodiek bijgeschoold.

Door dat wij door heel Nederland opereren kunnen wij zorg dragen dat binnen 24 uur de blusmiddelen worden gecontroleerd. Wat dat betreft bent u bij RH Brandbeveiliging B.V. aan het juiste adres. We geven laagste prijs garantie op onderhoud brandblusmiddelen. Bij ons weet u dus zeker dat u goedkoper uit bent!. RH Brandbeveiliging is ook uw partner op het gebied van onderhoud brandblusmiddelen, blustoestellen en brandslanghaspels. Een partner die niet alleen meedenkt, maar ook klaar staat voor zijn klanten. Niet alleen op de korte termijn, want wij werken graag aan het opbouwen van langdurige relaties. Uitstekende service en betrouwbaar jaarlijkse onderhoud is wat je bij RH Brandbeveiliging B.V. krijgt. Ook in onderhoud hanteren en realiseren wij ons motto: “Wij helpen U uit de brand” Dit heeft geleid tot een groot aantal tevreden klanten welke blijft toenemen.

Zoals u ziet, bieden we u een totaalpakket diensten aan op het gebied van bedrijfsveiligheid. Benieuwd wat RH Brandbeveiliging B.V. meer voor U kan betekenen op het gebied van onderhoud aan blusmiddelen? Wat je op kosten bespaard en wat je dit oplevert? Neem dan contact met ons op en ervaar het zelf.