Onze RH Brandbeveiliging design blusdekens met print opdruk

RH Brandbeveiliging blusdekens met opdruk kregen een aantal positieve feedback van de keukenspecialist Herman! “in de keuken is veiligheid het best wanneer het zichtbaar wordt gehouden”.

Veilige blusdekens van RH Brandbeveiliging

Voor het blussen van een beginnende brand kun je een blusdeken gebruiken. Een blusdeken is een soort doek die je over de brandhaard legt. De brand krijgt geen zuurstof waardoor de brand dooft. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit heeft in 2013 onderzoek gedaan naar de kwaliteit van de blusdekens. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit adviseert mensen die een blusdeken kopen goed op te letten of deze geschikt is voor olie- of vetbranden. Een blusdeken hangt vaak in de keuken. Een vlam in de pan kun je ook blussen door een passende deksel op de pan te leggen. Blus dit nooit met water.

Juiste blusdeken kopen

Waar moet je op letten als je een blusdeken wilt kopen. Koop een blusdeken met een NEN norm EN 1869 of NEN-EN 1869. Deze blusdekens zijn getest en veilig om een beginnende brand te blussen.

Koop hier onze veilige erkende blusdeken https://www.rhbrandbeveiliging.nl/product-categorie/blusdekens/Bekijk op Facebook