Wij bieden ook opleidingen en trainingen

RH Brandbeveiliging bied trainingen en opleidingen aan op het gebied van bedrijfshulpverlening BHV, EHBO en zowel ook praktische als theoretische kant van blusapparaten. Hierdoor is uw bedrijf in staat om snel te reageren in geval van nood, waardoor vaak een hoop problemen voorkomen kunnen worden.

Veiligheid op het bedrijf door middel B.H.V. opleidingen, goedgekeurd  door de NIBHV. De cursisten zullen een degelijke opleiding krijgen om een eerste redding te doen in het geval van een calamiteit.
Na deze opleiding volgt  een rijksgediplomeerd diploma BHV’er.

Een stapje verder is de opleiding ploegleider B.H.V.,  vooral geschikt  voor leidinggevende personen in een organisatie.

Er blijft een repeterende behoefte vanwege de jaarlijkse,  verplichte opfris cursus, voor N.B.H.V,  (Nascholing Bedrijf Hulp Verlening) en ploegleider B.H.V.  Ook deze cursus behoort in het pakket te zitten.

Een nieuw fenomeen in veiligheid, de zogenaamde table-top oefening.
Dit is een oefening, met personeel van een organisatie, waarmee wij dan een zogenaamde droge inzetoefening gaan doen. Hiermee wordt het improvisatievermogen beoordeeld van het personeel, wat te doen bij brand of andere calamiteiten. Begeleid en bijgestuurd door onze instructeurs.

Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van brandbeveiliging is RH Brandbeveiliging B.V. een betrouwbare partner die u kan helpen bij het veiliger maken van uw bedrijf. Hierbij werken wij volgens de strengste normen waardoor kwaliteit en zekerheid gegarandeerd is. Kijk rond op onze website, en aarzel vooral niet om te bellen, mailen, schrijven of te faxen als u meer informatie wenst.