Uw veiligheid maakt deel uit van onze service

RH Brandbeveiliging verzorgt de ontruimingsplattegronden en of vluchtplannen op een heldere en duidelijke visuele manier. De plattegronden zijn voorzien met symbolen conform de NEN 1414. U moet in een calamiteit direct kunnen zien waar u bent, wat uw vluchtmogelijkheden zijn en waar bijvoorbeeld de dichtstbijzijnde brandslanghaspel of brandmelder hangt.

Vluchtplan maken; waar moet je op letten?

Uw veiligheid maakt deel uit van onze service. Uw veiligheid maakt deel uit van onze service. Heeft u een brandplan nodig? Wij verzorgen het hele traject. Tijdens calamiteiten is de kans zeer groot dat er paniek en chaos ontstaat. Een goede BHV’er kan zichzelf onderscheiden door de hectische situatie onder controle te houden. Hij/zij is namelijk getraind om kalm te blijven en heeft de juiste kennis om correct te handelen voor een snelle en veilige ontruiming van het gebouw.

Ondanks dat u er misschien liever niet aan wilt denken, is het toch mogelijk dat uw bedrijfspand door een brand of calamiteit een keer ontruimd moet worden. Wanneer u in uw bedrijf een brandmeldinstallatie heeft hangen, is dat al een goede eerste stap op weg naar veiligheid. Maar wist u dat u dan ook verplicht bent om voor de ontruiming van het gebouw, bij een calamiteit of incident, een preventief vluchtplan voorhanden te hebben? Bij RH Brandbeveiliging kunt u een vluchtplan op maat laten maken. Zo’n vluchtplan is misschien niet iets waar u iedere dag aan denkt, maar het is wel van zeer groot belang om dit goed op orde te hebben.

Bekijk onze site om te zien wat wij voor u kunnen betekenen:
https://www.rhbrandbeveiliging.nl/

#brandbeveiliging #rhbrandbeveiliging #brand #brandplan

Bekijk op Facebook