We hebben een nieuwe website en app

Sinds kort is de website van RH Brandbeveiliging vernieuwd. Met een mooie webshop zijn al onze producten in enkele kliks te bestellen. Ook hebben we nu een app met daarin onze webshop. Nu kunt u ook via uw mobiele telefoon onze producten bestellen.

Online behoefte klanten

RH Brandbeveiliging: ‘Met de nieuwe App spelen we in op de dynamische online behoefte van onze klanten. Het tonen van het volledige RH Brandbeveiliging-assortiment en de vernieuwde brandveiligheid omgevingen zijn hier een mooi voorbeeld van.’ De mobiele telefoon vormde volgens RH het uitgangspunt voor het design en de ervaring van de nieuwe website.

“Steeds meer mensen weten RH Brandbeveiliging te vinden. In januari bezochten tienduizenden mensen onze website: een record waar we trots op mogen zijn. Om deze services ook in de toekomst te kunnen bieden, ontwikkelde RH Brandbeveiliging een nieuwe, gebruiksvriendelijke en toekomstbestendige (responsieve) website en App. Daarnaast gold het mobile first-principe: er is dan ook gekozen voor een hybride platform dat tegemoetkomt aan de flexibiliteit van webtechnologie en de stabiliteit van native-technologie heeft”.

Is jouw bedrijf goed beveiligd tegen brandoorzaken? Heeft u tips of vragen over brandoorzaken? Deel ze met ons in de reacties. De beste brandpreventiemiddelen bestel je natuurlijk bij RH Brandbeveiliging!

Heb jij de nieuwe website en RH Brandbeveiliging App al gezien?
Nog niet, ga dan als de brandweer een kijkje nemen:

Website: https://www.rhbrandbeveiliging.nl/

Of download onze gratis RH Brandbeveiliging App via de App en Play Store

#brand #rhbrandbeveiliging #nieuwesite #nieuweapp


Bekijk op Facebook