FKO Fire Knock Out 1.6

Home/Automaat brandblussers/FKO Fire Knock Out 1.6

FKO Fire Knock Out 1.6

45,00 excl. BTW

Uitverkocht

De FKO Fire Knock Out 1.6 is een nieuw en revolutionair middel om effectief branden mee te bestrijden. Het is eenvoudig in gebruik, licht in gewicht en heeft een geringe afmeting. FKO is verkrijgbaar in 1.6 kg en 5.6 kg. Het product werkt razendsnel zodra het in aanraking komt met vuur. De ontstane brand kan direct bij de start worden bestreden, waardoor vervolgschade beperkt blijft. De FKO Fire Knock Out heeft als bijzondere eigenschap dat het automatisch in werking treedt na aanraking met open vuur en de vuurhaard binnen enkele seconden bestrijdt. De kunststof container is gevuld met een onschadelijk blusvloeistof en activering-(kruit)stof, waaraan een snellont is bevestigd. Zodra de lont in aanraking komt met open vuur, splijt de container open. Hierbij wordt gedurende een kort moment alle zuurstof in en om de vuurhaard weggenomen, waardoor het vuur onmiddellijk wordt bestreden.

Uitverkocht

Uitverkocht

Artikelnummer: FKO-1.6 Categorie:
Deel dit product:

Beschrijving

FKO Fire Knock Out 1.6 nieuws: Let op er zijn valse oude Fire Kock Outs in omloop! De nieuwe FKO moeten een certificering ondergaan, dit kan ongeveer 1,5 jaar duren. Wij hebben daarom een vervanger voor dit product. De MABO automatische brandblusser granaat. U kunt deze Mabo hier online bij RH Brandbeveiliging bestellen.

-FKO Fire Knock Out 1.6 (vervanger)
-Activeert zichzelf en eenvoudig in gebruik
-Geringe afmeting en gewicht
-Werkt en blust direct bij contact met open vuur
-Voor binnen- en buitenbranden
-Vervolgschade blijft beperkt
-Geen jaarlijks onderhoudskosten
-Inhoud is mens-, dier- en milieuvriendelijk
-5 jaar garantie

Branddriehoek

Een brand is een ongewenste of ongecontroleerde verbranding. Om een ​​vuur te doven, moeten we een van de zijkanten van de “brand driehoeken” verwijderen. Om een ​​brand te krijgen, moeten er drie elementen aanwezig zijn: brandstof, temperatuur en zuurstof. De vereniging van de drie staat bekend als de “branddriehoek”. Het verwijderen van zuurstof of het verlagen van de temperatuur is de eenvoudigste manier om een ​​brand te blussen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FKO Fire Knock Out 1.6” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go to Top