Logo RH Brandbeveiliging
Telefoonnummer Tel 0180 556747     Telefoonnummer Fax 0180 625506     Telefoonnummer info@rhbrandbeveiliging.nl
scheepvaart
Like ons op facebook Volg ons op Twitter LinkedIN feed

Brandbeveiliging Scheepvaart


Brandbeveiliging scheepvaart verplicht gesteld? RH Brandbeveiliging scheepvaart en Marine Fire Fighting Safety Equipment is één van de belangrijkste spelers in het Rotterdams havengebied op het gebied van brandbestrijdings-, reddings- en veiligheidsmaterialen voor de offshore en scheepvaart en bijvoorbeeld booreilanden.

Brandbeveiliging Scheepvaart

Brandbeveiliging scheepvaart en offshore faciliteiten, zoals olieplatforms, vereisen een hoger-dan-gemiddeld veiligheidsniveau vanwege de speciale omstandigheden op zee. In de meeste gevallen kunnen mensen bij een uitslaande brand niet snel wegkomen en directe hulp van buitenaf kan op zich laten wachten. Naast de vele risico’s die een brand met zich meebrengt, zijn paniek en de beperkte manoeuvreerbaarheid van die typische gevaarbronnen waar, bij de keuze voor een brandblussysteem, mee rekening gehouden dient te worden.

Voor welke brandbeveiliging scheepvaart uiteindelijk wordt gekozen is sterk afhankelijk van het type schip, de lading, de te beveiligen ruimte en de risico’s. Zo zal een passagiersschip of een containerfeeder een heel ander brandbeveiligingsplan nodig hebben dan een binnenvaartschip of een chemicaliëntanker. Bovendien is het van belang een brandhaard blustechnisch zó aan te pakken dat bemanning, passagiers en de vitale technische functies van het schip op geen enkele manier in gevaar komen. Het gaat dus bij elk schip om maatwerk. Wij beschikken over deskundige adviseurs die in staat zijn een blussysteem nauwgezet af te stemmen op de bestaande bedrijfssituatie.

Brandbeveiliging is één ding, het periodiek onderhoud is minstens zo belangrijk. RH Brandbeveiliging beschikt over een landelijk dekkend netwerk van hooggekwalificeerde technici. Dit serviceteam staat 24 uur per dag, 365 dagen in het jaar, klaar om ervoor te zorgen dat uw brandbeveiligingsinstallatie in topconditie blijft. Ook als het apparatuur van verschillende leveranciers betreft, kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Als gebruiker of eigenaar van de installatie hoeft u nooit meer met verschillende leveranciers contact te onderhouden. RH Brandbeveiliging neemt u alle zorgen uit handen, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Engineering, inspecties en reparaties vinden plaats volgens de normen en voorschriften van alle bekende klassebureaus voor de scheepvaart.

RH Brandbeveiliging scheepvaart B.V. is al jaren actief in het onderhouden van brandblussers en blusinstallaties aan boord van schepen. Omdat wij u als totaalleverancier van dienst willen zijn, kunnen wij het totale veiligheidsplan van schepen onderhouden.

Onder dit veiligheidsplan vallen o.a.:

 • Brandblussers
 • Blusinstallaties
 • Brandslangen
 • Reddingsvesten
 • Overlevingspakken
 • Reddingsvlotten
 • Ademluchttoestellen
 • Vluchtwegsets
 • Verbandkisten
 • Gasmeters
 • Brandweer uitrusting

Graag lichten we u in een persoonlijk gesprek toe wat de gevolgen zijn voor uw specifieke situatie.
Brandbeveiliging scheepvaart nodig? Indien gewenst komen wij vrijblijvend op locatie uw situatie inventariseren.

   


NIEUWS 06/06

Elide Fire Ball Extinguisher

Elide Fire Ball Extinguisher  ”De eenvoudigste en snelste manier om vuur te blussen.” De Elide Fire Ball Extinguisher brandblusser is een balvormige brandblusser. Gewoon in de brand gooien, en de Fireball zal het binnen 3 seconden automatisch activeren en het milieuvriendelijke poeder..


Brandblussers

Brandslanghaspels

Brandbeveiliging

Projectering

Onderhoud

Contact


NCP erkend onderhoudsbedrijf
Specialisten in brandbeveiliging
Storingsnummer  
Storingsnummer Tel. 06-83075024