Logo RH Brandbeveiliging
Telefoonnummer Tel 0180 556747     Telefoonnummer Fax 0180 625506     Telefoonnummer info@rhbrandbeveiliging.nl
brandslanghaspels
Like ons op facebook Volg ons op Twitter LinkedIN feed

Brandslanghaspels


Brandslanghaspels verplicht gesteld? De RH Brandbeveiliging B.V. brandslanghaspels zijn gefabriceerd en gecertificeerd volgens EN 671-1 en CE. RH brandbeveiliging B.V. nodigt u uit om kennis te maken met deze brandslanghaspels.

Ontwikkeling van onze brandslanghaspels

Bij de ontwikkeling is samengewerkt met een ingenieursbureau en een universiteit. Dit heeft o.a. geleid tot een kwalitatief product (Patent). In de brandslanghaspel is het gebruik van kunststoffen beperkt tot niet-dragende delen, hiermee hebben wij gekozen voor degelijkheid die zich vertaalt in probleemloos gebruik, een lange levensduur en een gegarandeerde bluskracht wanneer dit nodig is.
Na een kwaliteitscontrole, bestaande uit o.a. druktest van 20 bar waterdruk en 7 bar luchtdruk, verlaat de RH Brandbeveiliging B.V. brandslanghaspels degelijk verpakt de fabriek.

De haspelunit laat zich door het slide-in systeem en de duidelijke montage-handleiding eenvoudig en snel monteren. Door het slide-in systeem komen de afdichtingen op de bouwplaats niet meer bloot te liggen. Hierdoor is de juiste werking gegarandeerd en wordt beschadiging van het brandhaspel voorkomen.

De belangrijkste keuze-criteria voor dit blusmiddel zijn:

  • Een eenvoudige bediening
  • Onbeperkte hoeveelheid blusmiddel
  • Goedkope blusmiddel

Aangezien een brandslanghaspel voortdurend onder waterdruk staat, moeten de materialen en componenten die gebruikt worden om deze te fabriceren, een uitstekende weerstand bieden aan roestvorming, vervorming en slijtage. Onze brandslanghaspel kenmerkt zich door:

  • Een kunststof slang verstevigd met een textiel weefsel
  • Aluminium montageplaat die tegen corrosie zijn beschermd
  • Een haspelnaaf van roestvrij materiaal
  • Een metalen aanvoerleiding tegen corrosie beschermd
  • Multifunctionele straalpijp die functioneel blijft op max. werkdruk

Blusvoorziening

Brandslanghaspels zijn brandblusvoorzieningen die vast in een pand worden aangebracht. De verschillende typen brandslanghaspels verschillen onderling in kwaliteit, slanglengte en doorvoervermogen. Voor iedere situatie is daarom een geschikte brandslanghaspel aanwezig

Gebruik Brandslanghaspel

Naast de vele brandblussers die in gebouwen aanwezig zijn is de brandslang een goede aanvulling hierop. In gevallen waar met water geblust kan worden, wordt veel tijdwinst behaald, voordat de brandweer aanwezig is. Het blussen met water kan echter waterschade veroorzaken.

Controle Brandslanghaspels

Alle brandslangen moeten elk jaar gecontroleerd worden om te onderzoeken of ze nog voldoende functioneren. Bij bepaalde temperaturen kan de legionellabacterie voorkomen in het stilstaande water in de slang. Om te voorkomen dat de brandslang voor oneigenlijke doeleinden wordt gebruikt, waarbij een legionellabesmetting zou kunnen ontstaan, worden de hoofdkranen van de brandslanghaspels vaak verzegeld.

Graag lichten we u in een persoonlijk gesprek toe wat de gevolgen zijn voor uw specifieke situatie.
Indien gewenst komen wij vrijblijvend op locatie uw situatie inventariseren.

   

Foto's


NIEUWS 06/06

Elide Fire Ball Extinguisher

Elide Fire Ball Extinguisher  ”De eenvoudigste en snelste manier om vuur te blussen.” De Elide Fire Ball Extinguisher brandblusser is een balvormige brandblusser. Gewoon in de brand gooien, en de Fireball zal het binnen 3 seconden automatisch activeren en het milieuvriendelijke poeder..


Brandblussers

Brandslanghaspels

Brandbeveiliging

Projectering

Onderhoud

Contact


NCP erkend onderhoudsbedrijf
Specialisten in brandbeveiliging
Storingsnummer  
Storingsnummer Tel. 06-83075024