Logo RH Brandbeveiliging
Telefoonnummer Tel 0180 556747     Telefoonnummer Fax 0180 625506     Telefoonnummer info@rhbrandbeveiliging.nl
brandmeldinstallatie
Like ons op facebook Volg ons op Twitter LinkedIN feed

Over Ons


RH Brandbeveiliging, leverancier in brandbeveiliging en brandpreventie artikelen.

RH Brandbeveiliging B.V. is een organisatie welke actief is in brandpreventie artikelen. Niet alleen als importeur en leverancier van brandblussers en blusdekens, maar ook als leverancier van onder andere, blusleidingen, brandmeldinstallaties, noodverlichting, rookmelders en verbandtrommels. Kortom, uw brandveilige partner voor producten op het gebied van alle brandpreventie, brandbeveiliging en brandveiligheid oplossingen.

Met onze deskundigheid in alle facetten van brandpreventie en een compleet pakket beproefde producten kunnen we elk gebouw (volgens het bouwbesluit) brandveilig maken. Menige eigenaar, gebruiker, architect, installateur of aannemer heeft ervaren, dat RH Brandbeveiliging B.V. de regelgeving hanteert vanuit het oogpunt van brandveilige kwaliteit. Natuurlijk letten wij ook op het kostenaspect van brandbeveiliging. RH Brandbeveiliging B.V. werkt uitsluitend met opgeleide vakmensen volgens alle geldende brandveiligheids eisen, heeft volledige certificeringen en lidmaatschappen van overkoepelende branche verenigingen.

Een betrouwbare brandbeveiliging voor uw bedrijf, instelling of organisatie is van het grootste belang. RH Brandbeveiliging B.V. is hèt adres voor adviezen, reparaties en hervullen, verkoop, controle en onderhoud van brandblusmiddelen.

RH Brandbeveiliging B.V. is Fire Alert op alle facetten van veiligheid. Hiernaast geeft RH Brandbeveiliging B.V. vakkundige adviezen voor de inrichting van bedrijven en heeft de deskundigheid voor het maken van bedrijfsnood-, ontruimings- en aanvalsplannen.

RH Brandbeveiliging B.V. streeft er ten alle tijden naar om een uitstekende service te verlenen naar haar klanten en om veel meer te zijn dan slechts een betrouwbare leverancier van producten van zeer hoge kwaliteit. Hoe? Door te blijven investeren in ons betrouwbare netwerk van leveranciers om zo waar mogelijk ons aanbod van brandbeveiligingsproducten te verbreden. Hierin is ons uitgangspunt de prijs-kwaliteitsverhouding van de producten om zo tegen zeer concurrerende prijzen onze kwalitatief hoogwaardige producten te kunnen blijven leveren. In de praktijk betekent dit kortweg dat er aanzienlijk bespaard kan worden in je bedrijf of organisatie op de kosten van brandveiligheid.

Tevens bieden wij u een oplossing om via onze online webwinkel producten aan ter kopen op het gebied van de brandbeveiliging in uw bedrijf.

Benieuwd wat dit oplevert? Neemt u contact met ons op via tel. 0180-556747.

   


NIEUWS 06/06

Elide Fire Ball Extinguisher

Elide Fire Ball Extinguisher  ”De eenvoudigste en snelste manier om vuur te blussen.” De Elide Fire Ball Extinguisher brandblusser is een balvormige brandblusser. Gewoon in de brand gooien, en de Fireball zal het binnen 3 seconden automatisch activeren en het milieuvriendelijke poeder..


Brandblussers

Brandslanghaspels

Brandbeveiliging

Projectering

Onderhoud

Contact


NCP erkend onderhoudsbedrijf
Specialisten in brandbeveiliging
Storingsnummer  
Storingsnummer Tel. 06-83075024