Logo RH Brandbeveiliging
Telefoonnummer Tel 0180 556747     Telefoonnummer Fax 0180 625506     Telefoonnummer info@rhbrandbeveiliging.nl
onderhoud-blusmiddelen
Like ons op facebook Volg ons op Twitter LinkedIN feed

Brandbeveiliging


Erkende brandbeveiliging nodig? U zoekt een betrouwbare partij met kennis van zaken voor uw brandbeveiliging en bedrijfshulpverlening. Iemand die u op een duidelijke en eerlijke manier kan helpen met de juiste materialen, specifieke instructies of een passende opleiding. Iemand waarbij u 1 aanspreekpunt heeft voor alle onderdelen en waarin u het vertrouwen kunt hebben dat uw opdracht in de juiste handen is.

RH Brandbeveiliging B.V. is een modern brandbeveiligings- en bedrijfshulpverleningsbedrijf met als doelstelling bedrijven te ondersteunen in een planmatige voorbereiding op calamiteiten.

Met een eigen servicedienst, fulltime professionele adviseurs en instructeurs worden alle opdrachten door eigen mensen uitgevoerd. Middelen, procedures en opleiding worden daardoor door ons optimaal op elkaar afgestemd. Hierdoor is het geheel meer dan de som der delen.

U zoekt een organisatie die u in duidelijke taal assisteert in uw brandbeveiliging. Een partij die u helpt dat te doen wat verstandig en noodzakelijk is en u werk uit handen neemt. Een organisatie met verstand van zaken, zodat u zich met een gerust hart kan concentreren op uw andere werkzaamheden. Iemand die u kan adviseren en daarnaast ook dit werk vakbekwaam voor u kan uitvoeren met kwalitatief hoogwaardige merkproducten.

De RH Brandbeveiliging servicedienst is REOB gecertificeerd en gebruikt originele onderdelen van alle merken zodat u geen onnodig risico loopt of met onverwachte en overbodige afkeuringen geconfronteerd wordt.

Er is ook bij u in de buurt altijd een RH Brandbeveiliging servicemonteur aan het werk bijvoorbeeld voor het onderhouden en plaatsen van brandblussers en brandslanghaspels, onderhoud van de noodverlichting, het aanvullen van verbandkoffers of het plaatsen van brandmeldinstallaties. Zo is RH Brandbeveiliging ook actief op de scheepvaart en is hier voor gecertificeerd.

Nieuw in ons assortiment

Naast ons uitgebreid assortiment brandblusapparatuur, branddetectie en brandblussystemen is RH Brandbeveiliging B.V. ook gecertificeerd in levering en applicatie van brandvertragers voor decoratiematerialen, het zogenaamde brandvertragend impregneren van materialen zoals gordijnen, kunstplanten, kerstbomen, etc.

Moderne producten

RH Brandbeveiliging B.V. onderzoekt continu welke nieuwe producten en diensten kunnen worden geboden. Wij zorgen er daarom voor dat u voortdurend de beste middelen en apparatuur ter beschikking heeft. Ons totale pakket is breed en gevarieerd. Van brandblusmiddelen tot producten voor BHV. Onder meer leveren wij ook de modernste AED-apparatuur. Zodat snel levensreddend gehandeld kan worden onder alle omstandigheden.

RH Brandbeveiliging B.V: uw betrouwbare partner in veiligheid!

Wilt U meer hierover weten, RH Brandbeveiliging staat U graag te woord.

   


NIEUWS 06/06

Elide Fire Ball Extinguisher

Elide Fire Ball Extinguisher  ”De eenvoudigste en snelste manier om vuur te blussen.” De Elide Fire Ball Extinguisher brandblusser is een balvormige brandblusser. Gewoon in de brand gooien, en de Fireball zal het binnen 3 seconden automatisch activeren en het milieuvriendelijke poeder..


Brandblussers

Brandslanghaspels

Brandbeveiliging

Projectering

Onderhoud

Contact


NCP erkend onderhoudsbedrijf
Specialisten in brandbeveiliging
Storingsnummer  
Storingsnummer Tel. 06-83075024