Logo RH Brandbeveiliging
Telefoonnummer Tel 0180 556747     Telefoonnummer Fax 0180 625506     Telefoonnummer info@rhbrandbeveiliging.nl
brandvertragend-impregneren
Like ons op facebook Volg ons op Twitter LinkedIN feed

Brandvertragend Impregneren


Bij brandvertragend impregneren worden materialen in uw pand doordrenkt met een brandvertragende stof. Daardoor vatten de materialen minder snel vlam. Door materialen brandvertragend te laten impregneren, vergroot u dus uw eigen veiligheid en die van anderen.

RH Brandbeveiliging B.V. gebruikt alleen producten die aan de Nen-normen voldoen en werkt met gekwalificeerd personeel. Zo bent u verzekerd van een goed resultaat.

Wat kunnen wij Brandvertragend impregneren?

We kunnen de volgende materialen brandvertragend impregneren:

 • Stoffering, zoals gordijnen en kleding
 • Kerstbomen en decoratie
 • Compartimenteren
 • Plafond
 • Trappenhuizen
 • Verblijfsgebieden
 • Verblijfsruimtes
 • Vluchtwegen
 • Wanden/ Muren

Brand kan grote financiële en emotionele schade veroorzaken. De wet stelt daarom hoge kwaliteitseisen aan uw brandbeveiliging. RH Brandbeveiliging B.V. hanteert de volgende uitgangspunten om u goede dienstverlening te garanderen:

 • We volgen de wettelijke normen (Nen-normen en Europese normen) voor brandbeveiliging.
 • We werken met gediplomeerd personeel.
 • We gebruiken producten die voldoen aan de wettelijk gestelde eisen.

Met RH Brandbeveiliging impregneermiddelen kunt u allerlei materialen brandveiliger maken. Denk aan uw gordijnen, feestversiering of de kerstboom. Impregneermiddel voorkomt dat materiaal snel vlamvat. Het vertraagt de brand en zorgt ervoor dat het vuur zich niet snel uitbreidt. Voor het brandvertragend impregneren van planten, bloemen, kerstbomen, kerstdecoraties, textiel, karton, riet e.a. door middel van sprayen of het foulard (volbad)-principe. RH Brandbeveiliging impregneermiddel is een effectieve kleurloze en vrijwel reukloze geconcentreerde vloeistof, die snel kan worden opgenomen door waterabsorberende en niet absorberende materialen. Na droging blijven de actieve bestanddelen van RH Brandbeveiliging impregneermiddel achter en voorzien het materiaal van brandvertragende eigenschappen.

Door de opschuimende werking wordt het behandelde materiaal met RH Brandbeveiliging zodanig beschermd dat zij moeilijk ontvlambaar worden. Het type brandvertrager is afhankelijk van het te behandelen product, doch na behandeling kan worden gesteld dat de behandelde producten, zoals b.v. gordijnstoffen, mengvezels etc. kunnen worden geclassificeerd als “moeilijk ontvlambaar” volgens de norm NEN EN ISO 6941 (navlamduur < 15 seconden, nagloeiduur < 60 seconden).

U ontvangt van RH Brandbeveiliging een certificaat van behandeling, deze is geldig voor gemeente, brandweer en verzekeringsmaatschappijen. RH Brandbeveiliging garandeert de kwaliteit en effectiviteit van het geleverde product. Indien u de behandeling zelf uitvoert bent u echter zelf verantwoordelijk voor de juiste uitvoering.

   


NIEUWS 06/06

Elide Fire Ball Extinguisher

Elide Fire Ball Extinguisher  ”De eenvoudigste en snelste manier om vuur te blussen.” De Elide Fire Ball Extinguisher brandblusser is een balvormige brandblusser. Gewoon in de brand gooien, en de Fireball zal het binnen 3 seconden automatisch activeren en het milieuvriendelijke poeder..


Brandblussers

Brandslanghaspels

Brandbeveiliging

Projectering

Onderhoud

Contact


NCP erkend onderhoudsbedrijf
Specialisten in brandbeveiliging
Storingsnummer  
Storingsnummer Tel. 06-83075024