Logo RH Brandbeveiliging
Telefoonnummer Tel 0180 556747     Telefoonnummer Fax 0180 625506     Telefoonnummer info@rhbrandbeveiliging.nl
Like ons op facebook Volg ons op Twitter LinkedIN feed

Brandbeveiligingstraject van A tot Z


U kunt het hele brandbeveiligingstraject van A tot Z onderbrengen bij RH Brandbeveiliging B.V., van advies tot jaarlijks onderhoud en controle van al uw brandblusmiddelen. Los van het puur technische aspect is het belangrijk dat een servicemonteur met u meedenkt.

RH Brandbeveiliging B.V. servicemonteurs zijn specifiek opgeleid om u kosteloos adviezen te geven over brandbeveiliging aan de hand van de bij u uit te voeren werkzaamheden.

Onze technici komen vaak al jaren in een bedrijf en kennen de situatie. Er is dikwijls een vertrouwensrelatie gegroeid. Zij zijn dus de eerst aangewezenen om u doeltreffend te adviseren.

Brandbeveiliging in 3 stappen

Stap 1 brandbeveiliging Scan;

Een adviseur van RH Brandbeveiliging doet een ronde door uw gebouw en inspecteert op diverse onderdelen.

Denkt u aan:

  • Vluchtroutes
  • Ontruimingsprocedures
  • Blusmiddelen
  • EHBO-voorzieningen

Stap 2 Plan van aanpak;

De uitkomsten van de scan worden aan u gerapporteerd middels een plan van aanpak. Dit plan is opgebouwd uit actiepunten en klasseringen. Zo wordt bij elk geconstateerd gebrek aangegeven hoe hoog het risico is, welke prioriteit het heeft om het op te lossen en binnen welke termijn dit gerealiseerd moet zijn. Elk gecontateerd gebrek wordt toegelicht aan de hand van de bijbehorende regelgeving.

Stap 3 Uitvoeringen;

Onze adviseur zal in een persoonlijk gesprek het plan van aanpak opleveren en de oplossingen aanreiken voor de geconstateerde gebreken, inclusief reële kostenraming. Op die manier zorgen we ervoor dat u direct aan de slag kunt om de brandveiligheid van uw pand binnen afzienbare tijd te realiseren!

RH Brandbeveiliging B.V. is een REOB, KIWA en NCP erkend gecertificeerd onderhoudsbedrijf kleine blusmiddelen. Buiten nieuwe levering van draagbare brandblussers en brandslanghaspels, verzorgen wij ook het onderhoud en het hervullen van alle merken blusmiddelen. Onze eigen REOB gediplomeerde/opgeleide monteurs, alsmede onze zeer goed geoutilleerde werkplaats en servicewagens, zorgen voor een perfecte dienstverlening en nazorg.

   

NIEUWS 06/06

Elide Fire Ball Extinguisher

Elide Fire Ball Extinguisher  ”De eenvoudigste en snelste manier om vuur te blussen.” De Elide Fire Ball Extinguisher brandblusser is een balvormige brandblusser. Gewoon in de brand gooien, en de Fireball zal het binnen 3 seconden automatisch activeren en het milieuvriendelijke poeder..


Brandblussers

Brandslanghaspels

Brandbeveiliging

Projectering

Onderhoud

Contact


NCP erkend onderhoudsbedrijf
Specialisten in brandbeveiliging
Storingsnummer  
Storingsnummer Tel. 06-83075024