Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Uw brandblussers beschermen tegen de wintermaanden

Uw brandblussers beschermen tegen de wintermaanden

Brrrrrrrrrrr de winter staat voor de deur. Dat betekent kouder weer met de mogelijkheid van temperaturen onder het vriespunt. Met dit in gedachten en om zeker te zijn dat u voorbereid bent op de winter, moet u, als u brandblussers buiten of in onverwarmde ruimtes opbergt, overwegen om ze te beschermen tegen koud en vriesweer. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat, in het geval van brand, uw blusser volledig werkt en niet is vastgevroren of vol met roest. Dus, wat kunt u doen om uw brandveiligheidsapparatuur te beschermen? Het team van RH Brandbeveiliging heeft de volgende suggesties bedacht om ervoor te zorgen dat u klaar bent wat voor weer het ook brengt.

Brandblusserhoezen voor brandblussers

De meest kosteneffectieve manier om uw brandblusser tegen de winter te beschermen, is door te investeren in een brandblusserhoes. Deze bij ons gekochte hoezen kosten slechts 12,50 en houden je blusapparatuur droog en bedekt tegen de regen om corrosie te voorkomen. Onze hoezen zijn gemaakt van hoogwaardig PVC met een duidelijk kijkvenster, zodat u de juiste brandblusser kunt identificeren als u verschillende typen hebt geïnstalleerd. Ze bieden volledige bescherming in een ruwe omgeving en de klittenbandsluiting maakt het gemakkelijk om de hoes te verwijderen in geval van nood

Deze hoezen kunnen worden gebruikt om brandblussers af te dekken die op muren zijn aangebracht. In feite kan een hoes het hele jaar door worden achtergelaten, omdat ze effectief zijn in het voorkomen van manipulatie of onopzettelijke schade en ook vrij zijn van stof en vuil.

Net als hoezen zijn brandblusjassen ook een uitstekende bescherming tegen het weer, maar worden ze meestal gebruikt in specifieke omgevingen, zoals een garage, werkplaats of bouwplaats om apparatuur te beschermen tegen vonken en vlammen.

Brandblusserkasten

Een andere optie zijn brandblusserkasten aan te schaffen om uw brandblusser te beschermen tegen mogelijke schade of van welke aard dan ook. Hoewel ze duurder zijn dan een hoes, met prijzen vanaf €65,00,-, zijn ze solide, duurzaam en onbreekbaar. Onze blusserkasten zijn voorzien van weerbestendige afdichtingen die ze beschermen tegen regen, sneeuw en ijs en onnodige corrosie voorkomen. Kast kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, kan ook aan muren worden bevestigd en kan ook worden gealarmeerd en vergrendeld. Deze veiligheidsmaatregelen zullen het gebruik van een brandblusser in geval van brand niet belemmeren, aangezien de sleutels zichtbaar en toegankelijk zijn vanaf de voorkant van de kast.

TIP: Hangen uw brandblussers op uw buitenterrein in de winter? Neem dan vorstvrij en vorstbestendige schuimblussers ...

Terug naar overzicht