Onderhoud

Bij RH Brandbeveiliging kunt u terecht voor onderhoud aan uw kleine brandblusmiddelen, oftewel brandblussers, zoals; poederblussers, sproeischuimblussers, en koolzuursneeuwblussers, maar ook verrijdbare blustoestellen en brandslanghaspels. Brandblussers hebben een maximale levensduur van twintig jaar, mits de brandblussers jaarlijks onderhouden worden en op de helft van deze levensduur een revisie ondergaan. Controle brandblusmiddelen worden door RH brandbeveiliging altijd onderhouden conform de NEN 2559, 2659 en de NEN EN 671-3.

Sproeischuimblussers dienen ook om de vijf jaar hervuld te worden. RH Brandbeveiliging beschikt over alle kennis en ervaring die nodig is om alle typen blustoestellen te onderhouden als deze toestellen zijn voorzien van een rijkstype keurmerk. Uiteraard voert RH Brandbeveiliging alle afvalstoffen verantwoord af. Tijdige revisie verlengt de levensduur van uw blustoestellen. U bespaart dus kosten en u spaart het milieu. Kortom, onderhoud en revisie vormen een duurzame investering!

Onderhoud Brandmeldinstallatie

Onderhoud brandmeldinstallatie verplicht gesteld? Ontruimingsinstallaties en brandmeldinstallaties moeten jaarlijks onderhouden te worden volgens de NEN 2654. RH Brandbeveiliging beschikt over een servicedienst die met gekwalificeerde mensen en de juiste materialen het onderhoud aan brandmeldsysteem of ontruimingssysteem kan uitvoeren, dit inclusief de hercertificering van het systeem. Door jaarlijks controles uit te voeren aan uw brandbeveiliging installatie voldoet u als beheerder van het gebouw aan uw wettelijke verplichtingen en hoeft zich geen zorgen te maken over problemen met de brandweer of verzekering als er zich calamiteiten voordoen. En eigenlijk nog belangrijker: u weet dat u er alles aan heeft gedaan om de schade en het aantal slachtoffers bij een eventuele brand tot een minimum te beperken.

Onderhoud Droge Blusleidingen

RH Brandbeveiliging B.V. een onderhoudsbedrijf voor de controle van brandblussers en haspels en heeft vele jaren ervaring in het onderhoud droge blusleidingen.
Hiervoor heeft RH Brandbeveiliging B.V. ook een erkenning ontvangen van de brandweer.

Onze monteurs zijn opgeleid om de droge blusleidingen volgens de NEN 1594-2006 te onderhouden. Dit geeft u de garantie dat alles volgens de regels verloopt. Na de controle wordt de leiding verzegeld en ontvangt u een officieel testrapport van RH Brandbeveiliging B.V.

Onderhoud Noodverlichting

Zoals u ongetwijfeld weet, vergt ook verlichting onderhoud. Maar wanneer is uw verlichting aan controle toe? Op deze vraag kan RH Brandbeveiliging B.V. u een passend antwoord geven. Door de combinatie van lichtbrontype, aantal branduren, en de ervaringen van de lichtgebruiker, kunnen wij zeer nauwkeurig aangeven wanneer een lichtbron aan vervanging toe is. Laat het onderhoud noodverlichting, vluchtwegverlichting en lampen aan ons over en u heeft één zorg minder.