Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Onderhoud

Wij werken uitsluitend met ervaren servicemonteurs. Zij hebben een opleiding voor keuring en onderhoud brandblusmiddelen, noodverlichtingen, brandmeldinstallaties, droge blusleidingen en worden periodiek bijgeschoold. Bij het CIBV zijn wij ook geregistreerd als erkend REOB Bedrijf. RH Brandbeveiliging bied u een totaalpakket aan. Probeer eens te vergelijken en vraag heel makkelijk en snel een offerte aan! Zie hieronder met welke controles wij u mee van dienst kunnen zijn. Doordat wij door heel Nederland opereren kunnen wij zorg dragen dat binnen 24 uur de blusmiddelen worden gecontroleerd. Wat dat betreft bent u bij RH Brandbeveiliging B.V. aan het juiste adres. We geven laagste prijs garantie op onderhoud brandblusmiddelen. Bij ons weet u dus zeker dat u goedkoper uit bent!. RH Brandbeveiliging is ook uw partner op het gebied van levering brandblusmiddelen, blustoestellen en brandslanghaspels. Een partner die niet alleen meedenkt, maar ook klaar staat voor zijn klanten. Niet alleen op de korte termijn, want wij werken graag aan het opbouwen van langdurige relaties. Uitstekende service en betrouwbaar jaarlijkse onderhoud is wat je bij RH Brandbeveiliging B.V. krijgt. RH Brandbeveiliging bied u een totaalpakket aan. Zie hieronder met welke controles wij u mee van dienst kunnen zijn. Ook in onderhoud en levering hanteren en realiseren wij ons motto: "Wij helpen u graag uit de brand"!

Onderhoud brandblussers

Bij RH Brandbeveiliging kunt u terecht voor al uw onderhoud brandblussers, zoals; sproeischuimblussers, vetblussers, poederblussers, schuimblussers, en koolzuursneeuwblussers, watermistblussers . Brandblussers hebben een maximale levensduur van twintig jaar, mits de brandblussers jaarlijks onderhouden worden en op de helft van deze levensduur een revisie ondergaan. Wij controleren volgens de NEN2559 en zijn een erkend REOB brandblusbedrijf.

Onderhoud brandmeldinstallatie

Onderhoud aan uw brandmeldinstallatie door RH Brandbeveiliging voorkomt onnodige brandmeldingen waardoor uw bedrijfsproces zo min mogelijk wordt verstoord. Hierdoor blijft een brandalarm ook een serieus signaal en rukt de brandweer niet onnodig uit. RH Brandbeveiliging kan op verzoek of tijdens onderhoud een gebruikersinstructie over de werking van de brandmeldinstallatie geven.

Onderhoud brandslanghaspels

Wij onderhouden ieder type en merk brandslanghaspel. Vaak word een brandslanghaspel vergeten en in een geval van een calamiteit is hij niet te gebruiken. Een periodiek onderhoud is dan ook een noodzaak voor de veiligheid van medewerkers en uw eigendommen.

Onderhoud droge blusleidingen

Zonder een goed werkende leiding is het voor de brandweer moeilijk om snel een brandhaard te bereiken. Het is daarom van groot belang dat deze leidingen volgens de NEN 1594-2006 worden onderhouden.

Onderhoud hydranten

Voor u als brandweer zijn de hydranten, ofwel de ondergrondse brandkranen, erg belangrijk voor het uitvoeren van de repressieve brandweertaken. Een ondergrondse brandkraan is een blussysteem dat meestal is geïnstalleerd op de waterleiding van het stadsnetwerk. Boven of ondergrondse hydranten zijn gemarkeerd door een wit met rode pictogram B, die meestal op een paal of wand in de buurt van de brandkraan is gemonteerd.

Onderhoud Noodverlichting

Zoals u ongetwijfeld weet, vergt ook verlichting onderhoud. Maar wanneer is uw verlichting aan controle toe? Op deze vraag kan RH Brandbeveiliging B.V. u een passend antwoord geven. Door de combinatie van lichtbrontype, aantal branduren, en de ervaringen van de lichtgebruiker, kunnen wij zeer nauwkeurig aangeven wanneer een lichtbron aan vervanging toe is. Laat het onderhoud noodverlichting, vluchtwegverlichting en lampen aan ons over en u heeft