Brandbeveiliging

Brandbeveiliging nodig? U zoekt een betrouwbare partij met kennis van zaken voor uw brandbeveiliging en bedrijfshulpverlening. Iemand die u op een duidelijke en eerlijke manier kan helpen met de juiste materialen, specifieke instructies of een passende opleiding. Iemand waarbij u 1 aanspreekpunt heeft voor alle onderdelen en waarin u het vertrouwen kunt hebben dat uw opdracht in de juiste handen is. RH Brandbeveiliging B.V. is een modern brandbeveiligings- en bedrijfshulpverleningsbedrijf met als doelstelling bedrijven te ondersteunen in een planmatige voorbereiding op calamiteiten. Met een eigen servicedienst, fulltime professionele adviseurs en instructeurs worden alle opdrachten door eigen mensen uitgevoerd. Middelen, procedures en opleiding worden daardoor door ons optimaal op elkaar afgestemd. Hierdoor is het geheel meer dan de som der delen.

U zoekt een organisatie die u in duidelijke taal assisteert in uw brandbeveiliging. Een partij die u helpt dat te doen wat verstandig en noodzakelijk is en u werk uit handen neemt. Een organisatie met verstand van zaken, zodat u zich met een gerust hart kan concentreren op uw andere werkzaamheden. Iemand die u kan adviseren en daarnaast ook dit werk vakbekwaam voor u kan uitvoeren met kwalitatief hoogwaardige merkproducten. De RH Brandbeveiliging servicedienst gebruikt originele onderdelen van alle merken zodat u geen onnodig risico loopt of met onverwachte en overbodige afkeuringen geconfronteerd wordt.

Er is ook bij u in de buurt altijd een RH Brandbeveiliging servicemonteur aan het werk bijvoorbeeld voor het onderhouden en plaatsen van brandblussers en brandslanghaspels, onderhoud van de noodverlichting, het aanvullen van verbandkoffers of het plaatsen van brandmeldinstallaties. Zo is RH Brandbeveiliging ook actief op de scheepvaart en is hier voor gecertificeerd.

Moderne producten

RH Brandbeveiliging onderzoekt continu welke nieuwe producten en diensten kunnen worden geboden. Wij zorgen er daarom voor dat u voortdurend de beste blusmiddelen ter beschikking heeft. Ons totale pakket is breed en gevarieerd. Van blusmiddelen tot producten voor BHV. Wij leveren ook de modernste AED-apparatuur. Zodat snel levensreddend gehandeld kan worden onder alle omstandigheden. Wij zijn uw betrouwbare partner in brandveiligheid!

Wilt U meer hierover weten, RH Brandbeveiliging staat U graag te woord of vraag geheel vrijblijvend een veiligheidscheck aan.

BHV cursus

BHV cursus

Een werkgever is verplicht om bedrijfshulpverlening ...
Lees meer
Brandbeveiliging offshore

Brandbeveiliging offshore

Brandbeveiliging offshore verplicht gesteld?...
Lees meer
Brandbeveiliging scheepvaart

Brandbeveiliging scheepvaart

Brandbeveiliging voor de scheepvaart is verplicht ...
Lees meer
Brandmeldinstallatie

Brandmeldinstallatie

Een brandmeldinstallatie is een brandmeldsysteem dat ...
Lees meer
Brandvertragend impregneren

Brandvertragend impregneren

Bij brandvertragend impregneren worden materialen...
Lees meer
Ei rookmelders

Ei rookmelders

De Ierse producent Ei Electronics produceert al ...
Lees meer
Fire Knock Out

Fire Knock Out

?De Fire Knock Out een milieuvriendelijke kunststof ...
Lees meer
FM200, CO2 of Novec hervullen

FM200, CO2 of Novec hervullen

FM200, CO2 of Novec hervullen kan nu veel sneller ...
Lees meer
Hydranten

Hydranten

Sinds 1905 produceert Kennedy seriematig hydranten...
Lees meer
Keuken brandbeveiliging

Keuken brandbeveiliging

In professionele grootkeukens zoals kantines van ...
Lees meer