Brandbeveiliging offshore verplicht gesteld? RH Brandbeveiliging offshore en Marine Fire Fighting Safety Equipment is één van de belangrijkste spelers in het Rotterdams havengebied op het gebied van brandbestrijdings-, reddings- en veiligheidsmaterialen voor de offshore en scheepvaart en bijvoorbeeld booreilanden.

Brandbeveiliging Offshore

RH Brandbeveiliging offshore bied hoogwaardige service en onderhoud op het gebied van brandbeveiliging en veiligheidsapparatuur. Verder leveren wij ademlucht apparatuur, rescue boten, reddingsvesten, medische uitrusting, noodverlichting en pictogrammen. Tenslotte bieden wij uitgebreide voorlichtingen bij onze producten. RH Brandbeveiliging biedt haar klanten de kwaliteit en betrouwbaarheid die men mag verwachten. Om dit te kunnen verwezenlijken, beschikt RH brandbeveiliging over volledige uitgeruste werkplaatsen en hooggeschoold personeel. Dagelijkse staan 15 man voor u klaar om u 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar tot dienst te zijn.

RH Brandbeveiliging biedt een uniek concept op het gebied van service en leveringen van brandbestrijdings-, reddings- en veiligheidsmaterialen voor de offshore en scheepvaart. RH Brandbeveiliging heeft een team van getrainde en gecertificeerde technici die ook offshore werkzaamheden verrichten en service te verlenen waar nodig. Onze klanten zijn over de hele wereld te vinden en zijn schipeigenaren, management en olieplatforms. Klanten ervaren dat RH brandbeveiliging onder alle omstandigheden levert en doet wat er beloofd is.

Brandbeveiliging Scheepvaart

Veiligheid aan boord is een onderwerp dat de aandacht heeft van vele professionele en commerciële bedrijven. Daarom is het belangrijk dat de service technici van RH Brandbeveiliging in bezit zijn van een basis veiligheidscertificaat. Zij begrijpen de mogelijke risico’s aan boord en zij weten wat er wordt verwacht op het gebied van uw veiligheid, hun eigen veiligheid en van uw materialen. Het veiligheidssysteem van RH Brandbeveiliging verzekert u dat onze procedures en onze werkzaamheden regelmatig wordt gecontroleerd en, indien nodig, aangepast. Natuurlijk is het mogelijk om ons veiligheidssysteem te inspecteren. RH Brandbeveiliging biedt haar klanten een breed scala aan services en producten aanbieden in de periode dat uw schip aan het laden of lossen is.

Informatie Aanvraag

Graag lichten we u in een persoonlijk gesprek toe wat de gevolgen zijn voor uw specifieke situatie. Indien gewenst komen wij vrijblijvend op locatie uw situatie inventariseren. Vraag uw veiligheidsmanager om contact met ons op te nemen voor een afspraak.