Brandbeveiliging

Keuken brandbeveiliging in de keuken

Keuken brandbeveiliging. In professionele grootkeukens zoals kantines van bedrijven, zorghuizen, hotels, horeca, restaurants en industrie

Mobiak DIAS keukenblussystemen

Het Mobiak en RH Brandbeveiliging DIAS keukenblussysteem met brandklasse F blusmiddel is geschikt voor een activatie voor zowel handmatig en automatisch brandblussysteem voor professionele keukenapparatuur. Automatische activering, zonder drukleiding of trekkabel, maar met lineaire UL-gecertificeerd detectiekabel is dit DIAS keukenblussysteem de meest betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor de eindgebruiker en biedt tegelijkertijd de meest veilige, snelle, eenvoudige en kosteneffectieve installatie.

Veiligheid

Om de veiligheid te waarborgen voor uw gasten, personeel en materiaal en ter voorkoming van brand en verspreiding hiervan, is het belangrijk om uw kookapparatuur en afzuigsysteem te voorzien van een automatisch keuken brandblussysteem.

Automatisch keuken brandbeveiliging blussysteem

Een automatisch keuken blussysteem heeft als doel de brand te voorkomen, dan wel te beperken. Het blussysteem detecteert een brand in een vroeg stadium en bestrijdt de brand onmiddellijk. Tevens is het mogelijk om het blussysteem manueel te activeren.

24 uur hervulservice keukenblussystemen

Regelmatig onderhoud in combinatie met de RH Brandbeveiliging 24 uur hervulservice dienstverlening geeft het vertrouwen dat de keuken brandbeveiliging brandblussysteem in goede staat blijft en een eventuele hervulling snel uitgevoerd

Goedkope goedgekeurde keukenbrandbeveiliging? Zie hier ons assortiment keukenblussystemen.