Brandbeveiliging

Met RH Brandbeveiliging impregneermiddel kunt u allerlei materialen brandveilige maken. Denk aan uw gordijnen, feestversiering of de kerstboom. Impregneermiddel voorkomt dat materiaal snel vlamvat. Het vertraagt de brand en zorgt ervoor dat het vuur zich niet snel uitbreidt. Voor het brandvertragend impregneren van planten, bloemen, kerstbomen, kerstdecoraties, textiel, karton, riet e.a. door middel van sprayen of het foulard (volbad)-principe. RH Brandbeveiliging impregneermiddel is een effectieve kleurloze en vrijwel reukloze geconcentreerde vloeistof, die snel kan worden opgenomen door waterabsorberende en niet absorberende materialen. Na droging blijven de actieve bestanddelen van RH Brandbeveiliging impregneermiddel achter en voorzien het materiaal van brandvertragende eigenschappen.

Door de opschuimende werking wordt het behandelde materiaal met RH Brandbeveiliging zodanig beschermd dat zij moeilijk ontvlambaar worden. Het type brandvertrager is afhankelijk van het te behandelen product, doch na behandeling kan worden gesteld dat de behandelde producten, zoals b.v. gordijnstoffen, mengvezels etc. kunnen worden geclassificeerd als

Brandvertragend impregneermiddel

Brand kan grote financi

Wat kunnen wij Brandvertragend impregneren?

  • Stoffering, zoals gordijnen en kleding
  • Kerstbomen en decoratie
  • Compartimenten
  • Hout en plaatmateriaal
  • Gordijnen
  • Textielen
  • Vluchtwegen

U ontvangt van RH Brandbeveiliging een certificaat van behandeling, deze is geldig voor gemeente, brandweer en verzekeringsmaatschappijen. Wij garanderen de kwaliteit en effectiviteit van het geleverde product. Indien u de behandeling zelf uitvoert bent u echter zelf verantwoordelijk voor de juiste uitvoering.