Brandbeveiliging

TESK2

Waarom automatische blussystemen

Wist u dat

Advies

RH Brandbeveiliging komt graag bij u langs om uw gebouw te inspecteren op het gebied van brandbeveiliging. Na ons bezoek bieden wij u geheel vrijblijvend een advies aan, passend bij uw gebouw, wensen

Toepassing

Blusgas is een vorm van brandbeveiliging die vooral aan te bevelen is voor ruimtes met technische installaties. Nadat een brand door rookmelders is ontdekt, wordt de ruimte automatisch binnen 60 seconden gevuld met een blusgas dat de brand snel blust. Blusgas tast uw kostbare (ICT) systemen niet aan, dat blussen met bijvoorbeeld water, schuim of CO2 wel zou doen. Bij onze blusgasinstallatie is het voldoende na een blussing goed te ventileren. De ruimte is dan direct weer klaar voor gebruik. Onze automatische blussystemen en/of blusgasinstallaties zijn te verdelen in twee soorten; clean-agent blusgassen en inerte blusgassen. Deze gassen zijn niet schadelijk voor het milieu. Bij blussing ontstaat geen gevaar voor mens of dier, schade of mistvorming. Alle blusgassen die RH Brandbeveiliging gebruikt mogen volgens internationale regelgeving worden toegepast.

Wat bieden wij?

RH Brandbeveiliging komt graag bij u langs om uw gebouw te inspecteren op het gebied van brandbeveiliging. U krijgt nadien van ons een advies die uw wensen vertaalt in een ontwerp, de installaties levert en installeert en zorg draagt voor certificering en onderhoud. Heeft u meer informatie nodig neem dan contact met ons op.