Vacature: Servicemonteur Technicus Brandmeldinstallaties

Vacature: Servicemonteur Technicus Brandmeldinstallaties

Bij RH Brandbeveiliging krijg jij als de Servicemonteur Brandmeldinstallaties de vrijheid om je werk zelf in te delen én een belangrijke bijdrage leveren aan een veilige werkomgeving bij onze klanten. Dat is wat RH Brandbeveiliging door heel Nederland jou kan bieden. Kunnen wij deze verantwoordelijkheid bij jou neerleggen? Wat een job!

Wat ga jij doen voor je plezier? 😂

Jij, de Servicemonteur Branddetectie, voert onderhoud uit aan branddetectie en ontruimingsinstallaties. Ook los je storingen op en assisteer je bij belangrijke inspecties. Zo sta je op het ene moment in een groot ziekenhuis in Rotterdam en op het andere moment in een bioscoop of kantoorgebouw in Tiel. Jij komt op unieke locaties en dat maakt deze functie nog leuker voor jou.

Bij ons ben je zo vrij als een vogel, je mag zelf je werk en dus je klant in plannen. Samen met de klant stem je af wanneer je langskomt. Het onderhoudscontract vormt de basis van de werkzaamheden. Op deze manier bepaal je zelf hoe jouw dagelijkse planning eruitziet, handig hé, en zeker wel prettig! Daarnaast draai je mee in de storingsdienst, maar storingen komen bij RH Brandbeveiliging gelukkig maar weinig voor. Naar onze klanten vervul jij ook een adviserende rol. Brandmeld- en ontruimingsinstallaties kunnen voorzien worden van een inspectiecertificaat, dit onderhoud en de daarna afgegeven onderhoudscertificaat zijn dan ook een onderdeel van het certificeringsproces. Jij begeleidt dit traject namens RH Brandbeveiliging en ondersteunt het inspectiebureau waar jij zelf afspraken met zal gaan maken.

Jij bent de baas over je eigen team

Je vervult een zelfstandige rol met een achterban die bestaat uit collega’s die jij zelf gaat opleiden, en zijn altijd bereid je verder te helpen. Bij de klant ben je kind aan huis. Zij zien jou dan ook vaak als een betrouwbaar persoon. Hierdoor krijg je het vertrouwen om je werkzaamheden te uit te voeren op jouw manier.

Werken als Servicetechnicus bij RH Brandbeveiliging betekent voor jou?

Heel veel vrijheid: Jij plant de afspraken met de klant zelf in. Hierdoor krijg jij de vrijheid om je werk zelf in te delen en te doen op een manier die het beste bij jou past.

Belangrijk werk: Als servicetechnicus brandmeldinstallaties lever jij een belangrijke bijdrage aan een veilige werkomgeving bij al onze klanten door heel Nederland.

Je groeit bij RH Brandbeveiliging, maar niet in de breedte: Doordat wij opleidingen als onderhouds- en projecteringsdeskundige voor jou verzorgen, krijg jij de kans om je op inhoudelijk vlak verder te ontwikkelen.

Wat wij bieden om jou tevreden te stellen

We zijn een familiebedrijf en dat zie je terug in de korte lijnen en de informele samenwerking met elkaar. Ben jij een technicus elektricien? Daarom verzorgen wij de opleiding tot onderhoudsdeskundige voor jou wanneer je nog niet in bezit bent van dit diploma. Dit diploma is nodig om zelfstandig onderhoud te mogen verrichten. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de vervolgopleiding projecteringsdeskundige te volgen. Naast het faciliteren van opleidingen, zorgen we ook dat het juiste gereedschap beschikbaar is, zodat niks je in de weg staat om jouw werkzaamheden goed uit te voeren.

Verder bieden wij jou bij RH Brandbeveiliging:

 • Een uitstekend salaris, afhankelijk van kennis en jou ervaringen
 • Een top baan voor 40 uur per week
 • Jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling volgens de CAO Klein Metaal
 • Een leaseauto maar jou keuze, laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken
 • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen in je functie en binnen RH.

Wat hebben wij van jou nodig, niet veel maar toch

Als eerste aanspreekpunt voor onze klanten, vinden wij het belangrijk dat je representatief bent. Daarnaast beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling. Kortom, je bent een fijne gesprekspartner. Jouw planningsvaardigheden en een administratie dat op orde is, zorgen ervoor dat jij je werk goed kunt doen.

Verder vragen wij:

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding in de richting elektrotechniek of zwakstroom
 • Ervaring als Servicetechnicus
 • In bezit van een rijbewijs B
 • Een leuke gezellige collega
 • Géén 9 tot 5 mentaliteit 😁

Heb je nog vragen of direct solliciteren en gelijk aan de slag bij ons?

Zoek jij naast technische uitdagingen ook vrijheid én verantwoordelijkheid in jouw functie? Solliciteer dan op de vacature van Servicetechnicus Brandmeldinstallaties bij RH Brandbeveiliging. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Rick Hoppezak, via 0180-556747. Een WhatsApp bericht of een e-mail sturen naar rick@rhbrandbeveiliging.nl is dan ook altijd welkom.

Oja, nog even dit! We hebben nog meer openstaande vacatures:

Terug naar overzicht