Onderhoud noodverlichting verplicht gesteld? Naast uw gewone verlichting is natuurlijk ook noodverlichting aan onderhoud onderhevig. Meer nog dan dat, u heeft de verplichting uw noodverlichting goed te onderhouden. Dit bent u in eerste instantie verplicht aan uzelf maar zeker ook aan officiële instanties. Het onderhoud noodverlichting is meer dan alleen controleren of de lamp die aanwezig is brandt. De noodverlichting dient ten allen tijden te functioneren om in noodsituaties dat te doen waarvoor het gemaakt is: het aangeven en verlichten van de vluchtweg. Er zijn diverse normen opgesteld om als richtlijn te dienen voor het onderhoud van noodverlichting. Door deze normen bent u er zeker van dat uw tl noodverlichting wordt onderhouden op een wijze die u de garantie geeft dat uw tl noodverlichting ook adequaat blijft functioneren. Het testen van de installatie, levensduur van de noodverlichting en de voedingssystemen van de noodverlichting is daar een belangrijk onderdeel van en wordt door onze servicemonteurs professioneel uitgevoerd. Maar ook het in een logboek vastleggen van alle reparaties, controles en testen is van belang om het geheel overzichtelijk te maken voor instanties als brandweer en overheid.

  • Controle door gecertificeerde monteurs
  • Onderhoudsmonteur uit uw eigen regio
  • Onderhoud aan alle merken
  • Rapport en certificaat na onderhoud
  • Controle binnen 24 uur
  • Controle tegen de laagste tarieven
  • Controle wordt milieu vriendelijk uitgevoerd

Onderhoud Noodverlichting door RH Brandbeveiliging

Zoals u ongetwijfeld weet, vergt ook verlichting onderhoud. Maar wanneer is uw verlichting aan onderhoud toe? Op deze vraag kan RH Brandbeveiliging u een passend antwoord geven. Door de combinatie van lichtbrontype, aantal branduren, en de ervaringen van de lichtgebruiker, kunnen wij zeer nauwkeurig aangeven wanneer een lichtbron aan vervanging toe is. Laat het onderhoud noodverlichting, vluchtwegverlichting en lampen aan ons over en u heeft één zorg minder. RH Brandbeveiliging kan deze zorg voor het onderhoud van uw noodverlichting van u overnemen. Wij worden hierbij ondersteund door verschillende grote leveranciers van noodverlichting en door de instanties die op de hoogte zijn van de normering en wettelijke eisen. Zo is RH Brandbeveiliging ook in noodsituaties uw partner!

SPECIALE AANBIEDING

Wij hebben momenteel een speciale aanbieding, gegarandeerd 20% tot 50% besparen op uw controle tarieven! Meer informatie over RH Brandbeveiliging producten en diensten? Dat kan! Wij gaan graag in samenwerking met u aan de slag om te onderzoeken wat de beste oplossingen zijn.