Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

TREVVEL

Opdracht: Trevvel doelgroepenvervoer voorzien van nieuwe brandblussers

Projecten overzicht

Vanaf 2018 faciliteert Trevvel doelgroepenvervoer in Rotterdam en omgeving.

Over Trevvel doelgroepenvervoer

Trevvel is in 2016 opgericht. Vanaf 2018 faciliteert Trevvel Rotterdam en Ridderkerk doelgroepenvervoer in Rotterdam en omgeving. Trevvel brengt per werkdag circa 7000 personen van en naar school, werk of recreatieve bestemmingen. Inmiddels zijn de wagens met het Trevvel logo een bekende verschijning binnen Rotterdam geworden. Het beperken van uitstoot heeft bij Trevvel dagelijkse aandacht. Vanaf de start rijd Trevvel met elektrische vervoersmiddelen en breiden dit aantal steeds meer uit. Het plan is om gedurende de contractperiode helemaal over te gaan op groene energie, opgewekt met windmolens en restafval.

Door onze frisse blik op vervoer en onze samenwerking met onder andere DOCK, is Trevvel door Gemeente Rotterdam uitgekozen om u te mogen vervoeren de komende jaren. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen en nemen deze taak heel serieus. Wij willen u daarom naar alle tevredenheid van en naar uw bestemmingen brengen. Waar kunt u Trevvel bestellen? Binnen de gemeente Rotterdam kunt u altijd reizen. Het lichtgroene gebied. Ook Hoek van Holland en Rozenburg. Het maakt niet uit waar u in Rotterdam in- of uitstapt.

Over Trevvel doelgroepenvervoer

Brandblussers voor onderweg

Er is altijd kans dat er brand uitbreekt in je auto, bijvoorbeeld bij een ongeval, of autopech. Op dat moment is een brandblusser essentieel. Het kan schade aan jouw, of andermans, voertuig enorm beperken. Een brandblusser kan namelijk veel schade voorkomen. Wij van RH Brandbeveiliging raden je dan ook aan om dit in overweging te nemen en vertellen je hier graag meer over. Voor Trevvel Rotterdam en Ridderkerk doelgroepenvervoer hebben wij dan ook alle wagens voorzien van brandblussers. 

Brandblussers in bestelwagens / werkbussen, niet iedereen besteedt hier aandacht aan, terwijl dit wél belangrijk en in sommige gevallen zelfs verplicht is. Het is niet onverstandig om in rondrijdende bestelwagens gekeurde brandblussers te hebben. Wanneer uw bedrijf VCA en of ISO gecertificeerd is, bent u verplicht om een goedgekeurde brandblusser in de bedrijfswagen te hebben staan.

Wel is het een groot pluspunt als u over een goedgekeurde brandblusser beschikt in uw servicewagen, bestelbus, stationwagen of SUV. In sommige landen is het zelfs verplicht om een brandblusser in uw personenauto te hebben. Wanneer uw bedrijf VCA gecertificeerd is bent u verplicht om een goedgekeurde brandblusser en verbandtrommel in de servicewagen of bestelbus te hebben.