Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Wijnbar, en restaurant 1NUL Rotterdam

Opdracht: Kunst decoratie brandveilig impregneren Wijnbar, en restaurant 1NUL8 Rotterdam

Projecten overzicht

Op een van de meest populaire straten in Rotterdam, de Meent 108, vind je 1NUL8

Brandvertragend impregneren

De naam verwijst naar de locatie van het pand, namelijk Meent 108.. Opdracht was om voor de nummer èèn Wijnbar en Restaurant in Rotterdam de kunstplanten decoratie die op de plafond bevestigd is brandveilig te impregneren. In opdracht van de brandweer en de eigenaren staat RH Brandbeveiliging direct op de stoep en deze brandveilig geïmpregneerd. 1NUL8 op de Meent is dé plek voor de beau monde van Rotterdam. Moeten uw voorwerpen brandwerend worden gemaakt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. RH Brandbeveiliging is een breed gecertificeerde applicatuur van brandwerende materialen. Na applicatie door onze erkende servicemonteurs geven wij een certificaat van behandeling welke u kunt overleggen aan controlerende instanties, zoals de brandweer en verzekeringsmaatschappijen. Brandvertragend impregneren vergroot de brandveiligheid voor u en uw omgeving. In ruimtes met een gebruiksvergunning is het brandvertragend impregneren overigens ook volgens de wet verplicht. U moet altijd volgens de juiste NEN-norm (NEN 1775-T1, 6065-2, 6065-4, 6940 en 6941) brand vertraagd impregneren.

Veel bedrijven en particulieren impregneren hun eigendommen op dit moment enkel met brandvertragende middelen omdat dit in sommige gevallen verplicht is gesteld door de verzekering, gemeente of brandweer veiligheidsregio VRR. Het is echter aan te raden om uw eigendommen in uw kantoor, thuis of bedrijf brandvertragend te impregneren voor uw eigen veiligheid. Na behandeling krijgt u van ons gratis een certificaat van behandeling aangeboden!

Brandvertragend impregneren

Wijnbar en Restaurant 108

Op een van de meest populaire straten in Rotterdam, de Meent, vind je 1NUL8, café, restaurant en wijnbar in één. De naam verwijst naar de locatie van het pand, namelijk Meent 108. De zaak is geopend als echte wijnbar, maar vijf jaar en twee verbouwingen verder doe je met alleen de term ‘wijnbar’ de zaak tekort. Met een terras aan de Meent en het Rodezand kun je bij ons de hele dag genieten van de lekkerste dranken en gerechten. Menig Rotterdammer begint zijn avondje uit in 1Nul8, gelegen op de hoek van Meent/Rodezand. Dat blijkt, want rond zaterdag-borreltijd is het er altijd hectisch gezellig.

Menig Rotterdammer begint zijn avondje uit in 1Nul8, gelegen op de hoek van Meent te Rotterdam. Dat blijkt, want rond zaterdag-borreltijd is het er altijd hectisch gezellig. Een wijnkaart met maar liefst 60 wijnen biedt ruim voldoende mogelijkheid om zowel jong als oud van een royaal glas wijn te laten genieten. Cosmopolitisch borrelen kan in de meest levendige straat van Rotterdam in elke prijsklasse, met een glas van € 6,50 tot een peperdure fles (€ 650). Met mogelijkheid tot ontbijt, lunch, diner, en snack is genieten tijdloos in dit historisch pandje aan de Meent. 
Bron: Wijnbar en Restaurant 108