Wist je dat….

65% van de branden met sprinkler brandblussers worden geblust. Sprinkler brandblussers zijn in te stellen op verschillende aanspreektemperaturen, omdat het glazen ampul dan wel het smeltpatroon in verschillende aanspreektemperaturen beschikbaar zijn. De kleur van het juk (bij een smeltpatroon) of van de vloeistof (bij een glaspatroon) is de code voor de aanspreektemperatuur. De aanspreektemperatuur ligt minimaal 35 ºC boven de normale temperatuur in de ruimte. De meest gebruikte glazen ampul temperaturen sprinkler brandblussers zijn 68°C, 79°C, 93°C, 141°C en 182°C.

Sprinkler brandblussers

RH Brandbeveiliging automatische sprinkler brandblussers automaten worden automatisch geactiveerd wanneer er warmte ontstaat. Ideaal voor gebieden waar geen 24 uur brandpreventie noodzakelijk is, zoals motorcompartimenten en of computerruimten. Jockel sprinkler automatische brandblussers zijn verkrijgbaar in poederblussers, schuimblussers en CO2 automatische brandblussers en in verschillende afmetingen toepasbaar. Activeringstemperatuur CO2 brandblussers 57 ° C en de activeringstemperatuur voor poeder of schuimblussers activeren automatisch bij 79 ° C of 93 ° C.

Speciale sprinkler brandblussers

In onze eigen fabriek hebben wij speciale brandblussers ontwikkeld, zodat er voor elke brand de juiste oplossing is. Een automatische brandblusser die aan het plafond geplaatst kan worden. Deze brandblusser is voorzien van een sprinkler kop die in geval van brand zichzelf activeert waardoor de brand automatisch wordt geblust. De brandblusser kan gevuld worden met of 6 kg ABC poeder, 6 liter schuim of het betrouwbare NOVEC blusgas.

Kijk voor meer informatie hier:
https://www.rhbrandbeveiliging.nl/product-categorie/sprinkler-brandblussers/

#wistjedat #sprinkelblussers #sprinkler #rhbrandbeveiliging #veiligheid


Bekijk op Facebook