Webwinkel

Home/Webwinkel

Online webwinkel brandblussers bestellen bij RH Brandbeveiliging

Online betrouwbare brandblussers bestellen bij RH Brandbeveiliging. Brandblussers die u online in onze winkel besteld zijn nieuwe brandblussers in degelijke verpakking. Via Track & Trace eenvoudig uw bestelling volgen. Wij streven ernaar om online via de webwinkel verrichtte bestellingen voor 15:00 uur de eerstvolgende werkdag op het door u opgegeven afleveradres netjes te bezorgen. Indien er bestelde artikelen niet op voorraad mochten zijn brengen wij u hiervan direct op de hoogte. Levering vindt alsnog z.s.m. binnen een week plaats.

Betrouwbare brandbeveiliging producten online kopen en bestellen

De brandblussers die op onze webwinkel worden aangeboden, voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn uitsluitend vervaardigd uit de beste materialen. Wij geloven erin onze klanten een eenvoudige bevredigende winkelervaring te bieden. Vanwege de vele lage aanbiedingen, unieke kenmerken en lage prijsgarantie dan onze concurrenten, leveren wij erkende betrouwbare soorten brandblussers in verschillende brandklassen zoals; automatische brandblusserspoederblussers, schuimblussers, CO2 brandblussersvetbrandblussers, en spray brandblussers

 

 • maus ego blast hittemelder maus ego blast hittedetector

  Maus Ego Blast hittedetector

  205,00 excl. BTW
  Maus Ego Blast hittedetector kan de Ego Blast 6 en Ego Blast 15 activeren. Afhankelijk van de thermische sensor, kan deze warmte detecteren bij 68 °C of 93 °C (beide sensoren inbegrepen). Het systeem kan tevens een uitgaand signaal leveren om het elektrische systeem uit te schakelen. Denk hierbij aan een motorruimte afzuigventilator, deze mag namelijk het blusmiddel (aerosol) niet afzuigen. De Ego Kegel kan niet gebruikt worden voor de Ego Blast 100 of de Ego Blast 150, omdat de ingebouwde batterij in de systemen signalen kan uitsturen die het blussysteem per ongeluk kan activeren.
 • Maus Ego bedieningspaneel

  255,00 excl. BTW
  De Maus Ego bedieningspaneel is voor de kleine Ego Blast 6 en 15 blussystemen. Tot maximaal 6 gekoppelde blussystemen. Sluit de optionele hitte detectiekabel aan op de Ego bedieningspaneel en koppel vervolgens het Ego bedieningspaneel aan de Ego Blast 6 en of 15, met maar 2 enkele draden. Het Ego bedieningspaneel werkt als automatisch blussysteem of als een halfautomatisch systeem.
 • maus ego blast aerosol blussysteem maus ego blast 150 blussysteem

  Maus Ego Blast 150 blussysteem

  1.785,00 excl. BTW
  Maus Ego Blast 150 blussysteem is gekoppeld aan een hitte automatische 68℃ of 105℃ detectiekabel. Wanneer de temperatuur wordt verhoogd tot boven 68 ℃ of 105 ℃ of wordt getroffen door brand, barst de buis en initieert de diffusie van het aerosol blusmiddel. Het is een eenvoudig automatisch aerosol brandblussysteem dat de breedste veelzijdigheid biedt en absoluut veilig is tegen storingen, wat resulteert in de beste kosten-prestatieverhouding. Het is niet afhankelijk van complexe elektronica of bewegende delen.
 • maus ego blast 100 aerosol blussysteem maus ego blast 100 blussysteem

  Maus Ego Blast 100 blussysteem

  1.275,00 excl. BTW
  Maus Ego Blast 100 blussysteem is gekoppeld aan een hitte automatische 68℃ of 105℃ detectiekabel. Wanneer de temperatuur wordt verhoogd tot boven 68 ℃ of 105 ℃ of wordt getroffen door brand, barst de buis en initieert de diffusie van het aerosol blusmiddel. Het is een eenvoudig automatisch aerosol brandblussysteem dat de breedste veelzijdigheid biedt en absoluut veilig is tegen storingen, wat resulteert in de beste kosten-prestatieverhouding. Het is niet afhankelijk van complexe elektronica of bewegende delen.
 • maus ego blast 15 aerosol blussysteem maus ego blast 15 blussysteem
  Maus Ego Blast 15 blussysteem is gekoppeld aan een hitte automatische 68℃ of 105℃ detectiekabel. Wanneer de temperatuur wordt verhoogd tot boven 68 ℃ of 105 ℃ of wordt getroffen door brand, barst de buis en initieert de diffusie van het aerosol blusmiddel. Het is een eenvoudig automatisch aerosol brandblussysteem dat de breedste veelzijdigheid biedt en absoluut veilig is tegen storingen, wat resulteert in de beste kosten-prestatieverhouding. Het is niet afhankelijk van complexe elektronica of bewegende delen.
 • maus ego blast 6 aerosol blussysteem maus ego blast 5 blussysteem

  Maus Ego Blast 6 blussysteem

  225,00 excl. BTW
  Maus Ego Blast 6 blussysteem is gekoppeld aan een hitte automatische 68℃ of 105℃ detectiekabel. Wanneer de temperatuur wordt verhoogd tot boven 68 ℃ of 105 ℃ of wordt getroffen door brand, barst de buis en initieert de diffusie van het aerosol blusmiddel. Het is een eenvoudig automatisch aerosol brandblussysteem dat de breedste veelzijdigheid biedt en absoluut veilig is tegen storingen, wat resulteert in de beste kosten-prestatieverhouding. Het is niet afhankelijk van complexe elektronica of bewegende delen.
 • Mondstuk Maus klein Xtin verpakking Mondstuk Maus Xtin klein

  Mondstuk Maus Xtin klein

  17,50 excl. BTW
  Mondstuk Maus Xtin klein. Red uw motor met de mondstuk Maus Xtin klein! Met het mondstuk kunt u de brandbestendige kaliumdamp van uw Maus Xtin Klein in het motorgebied leiden zonder de motorkap of deur meer dan nodig te openen. Perfect voor de brandpoort van uw boot of andere plaatsen waar u de deur of het deksel niet volledig kunt openen om het vuur te bestrijden. Nozzle Klein hecht zich gemakkelijk aan het einde van je Maus Xtin Klein voordat je de brand gaat bestrijden.
 • Maus Xtin holster leeg Holster, reistas maus xtin klein
  Holster, reistas Maus Xtin klein. Bevestig de holster aan uw riem door de riem door de lus aan de achterkant van de holster te steken of gebruik de metalen lus om deze aan uw gereedschapsriem te bevestigen. Nu kunt u zich vrij bewegen en tegelijkertijd een brandblusser altijd bij de hand houden dat alle kleinere branden snel blust.
 • Maus Xtin aerosol firefighter Maus Xtin groot model brandblusser
  Maus Xtin groot model brandblusser is de enige aerosol brandblusser die u in uw handschoenenkastje past. Waar u het ook neerzet, het is altijd binnen handbereik! Dit groot model Maus Xtin kan allerlei soorten branden blussen. Je bestrijdt vuur met niet-giftige rook op kaliumbasis die geen residu achterlaat, zodat je je auto niet hoeft te ontsmetten met schoonmaakmiddelen.
 • Maus Xtin klein model brandblusser
  Maus Xtin klein model brandblusser. Met de brandblussers van de toekomst kan je een brand met rook bestrijden. De rook laat geen nevenschade achter en daardoor volledig schoon. Met 's werelds kleinste brandblusser bent u altijd voorbereid op een brand en bent u nooit langer dan een armlengte verwijderd voor een snel inzet met de toekomst van brandblussers. De brandblusser van de toekomst is nu uitgevonden.
 • auto brandblusser 6 kg autobrandblusser 6 kg

  Autobrandblusser 6 kg

  24,95 excl. BTW
  Autobrandblusser 6 kg. Autobrandblussers zijn multifunctionele brandblussers voor auto's, bestelwagens, boten, taxi's en campers. Alle onze brandblussers voor auto's worden geleverd met montagebeugels. Brandblussers in de auto kunnen levens redden. In een brandsituatie zijn dat vaak enkele seconden, dat is het verschil tussen leven en dood. Bij RH Brandbeveiliging zijn we gespecialiseerd in autobrandblussers in verschillende maten en stijlen. Auto en of voertuig brandblusser van 1 kg poeder brandblusser tot 12 kg multifunctionele droge poederbrandblussers. Openbare voertuigen of taxi brandblussers moeten 2 liter vorstvrije schuimblussers zijn. We leveren ook 2 kg automatische brandblussers die in voertuigen en auto's kunnen worden gemonteerd.
 • auto brandblusser 2 kg autobrandblusser 2 kg

  Autobrandblusser 2 kg

  18,50 excl. BTW
  Autobrandblusser 2 kg. Deze autobrandblusser met 2 kg blusmiddel is ideaal voor autotoepassingen. Het is een 2 kg poederblusser. Poederblussers kunnen worden gebruikt op branden van categorie A, B en C, wat betekent dat ze brandbare vaste stoffen, brandbare vloeibare branden en brandbare gashaarden kunnen aanpakken. Deze autobrandblusser wordt compleet geleverd met een stevige draad montagebeugel. Autobranden zijn altijd ongewenste en meestal ongecontroleerde branden waarbij een motorvoertuig betrokken is. Ook wel auto brand, het is een van de meest voorkomende oorzaken van brand gerelateerde materiële schade. In Nederland neemt het aantal autobranden op het moment af, maar neemt het aantal opzettelijke autobranden zoals brandstichtingen aanzienlijk toe!
 • pelikan aed koffer aed huren verhuur

  AED huren – verhuur

  175,00 excl. BTW
  Voordelig een AED huren met een flexibele en kortdurende overeenkomst? Bij de AED specialist RH Brandbeveiliging  huurt u één of meerdere AED’s voor een periode die het beste bij u past. Kiest u voor een middellange periode tussen de 1 en 12 maanden. Een AED defibrillator is een apparaat waarmee men door het toedienen van een elektrische schok het hart van een bewusteloze patiënt kan laten stoppen met fibrilleren, waardoor het opnieuw in een normaal ritme wordt gebracht
 • De Hwayan TH15B vluchtsets  staan ​​bekend als 's werelds beste vluchtsets in Nederland met een constant flow debiet. De TH15B Hwayan  is een lichtgewicht compacte ontsnappingsset die gemakkelijk te gebruiken is alle noodsituaties.
 • Storz koppeling 2.5″ met NOK 81 nokafstand (zie afbeelding) met binnendraad. Symmetrische Storz koppeling met BSP binnendraad volgens DIN en NEN 1594:2006 normen. Koppelt met alle andere Storz koppelingen met gelijke nokafstanden. Tevens in draaibare Storz uitvoering verkrijgbaar. Een draaibaar koppeling maakt het, door de draaibare nokkenring t.o.v. de binnendraad, mogelijk om twee vaste leidingen met elkaar te verbinden
 • Storz koppeling 2″ met NOK 81 nokafstand (zie afbeelding) met binnendraad. Symmetrische Storz koppeling met BSP binnendraad volgens DIN en NEN 1594:2006 normen. Koppelt met alle andere Storz koppelingen met gelijke nokafstanden. Tevens in draaibare Storz uitvoering verkrijgbaar. Een draaibaar koppeling maakt het, door de draaibare nokkenring t.o.v. de binnendraad, mogelijk om twee vaste leidingen met elkaar te verbinden
 • Storz koppeling 1,5″ met NOK 81 nokafstand (zie afbeelding) met binnendraad. Symmetrische Storz koppeling met BSP binnendraad volgens DIN en NEN 1594:2006 normen. Koppelt met alle andere Storz koppelingen met gelijke nokafstanden. Tevens in draaibare Storz uitvoering verkrijgbaar. Een draaibaar koppeling maakt het, door de draaibare nokkenring t.o.v. de binnendraad, mogelijk om twee vaste leidingen met elkaar te verbinden
 • Storz afsluitbaar blind afsluitkap NOK 89 met ketting en slot afsluitbaar blinddeksel met 8 mm slot conform NEN 1594:2006. Het is verplicht om een aansluitpunt voeding voor de brandweer zonder gevelkast te voorzien van een Storz koppeling met slot en ketting
 • Storz afsluitbaar blind afsluitkap NOK 81 met ketting en slot afsluitbaar blinddeksel met 8 mm slot conform NEN 1594:2006. Het is verplicht om een aansluitpunt voeding voor de brandweer zonder gevelkast te voorzien van een Storz koppeling met slot en ketting
 • Storz afsluitbaar blind afsluitkap NOK 66 met ketting en slot afsluitbaar blinddeksel met 8 mm slot conform NEN 1594:2006. Het is verplicht om een aansluitpunt voeding voor de brandweer zonder gevelkast te voorzien van een Storz koppeling met slot en ketting
 • Storz koppeling 2,5″ met NOK 66 nokafstand (zie afbeelding) met buitendraad. Symmetrische Storz koppeling met BSP buitendraad volgens DIN en NEN 1594:2006 normen. Koppelt met alle andere Storz koppelingen met gelijke nokafstanden. Tevens in draaibare Storz uitvoering verkrijgbaar. Een draaibaar koppeling maakt het, door de draaibare nokkenring t.o.v. de binnendraad, mogelijk om twee vaste leidingen met elkaar te verbinden
 • Storz koppeling 2″ met NOK 66 nokafstand (zie afbeelding) met buitendraad. Symmetrische Storz koppeling met BSP buitendraad volgens DIN en NEN 1594:2006 normen. Koppelt met alle andere Storz koppelingen met gelijke nokafstanden. Tevens in draaibare Storz uitvoering verkrijgbaar. Een draaibaar koppeling maakt het, door de draaibare nokkenring t.o.v. de binnendraad, mogelijk om twee vaste leidingen met elkaar te verbinden
 • Storz koppeling 1,5″ met NOK 66 nokafstand (zie afbeelding) met buitendraad. Symmetrische Storz koppeling met BSP buitendraad volgens DIN en NEN 1594:2006 normen. Koppelt met alle andere Storz koppelingen met gelijke nokafstanden. Tevens in draaibare Storz uitvoering verkrijgbaar. Een draaibaar koppeling maakt het, door de draaibare nokkenring t.o.v. de binnendraad, mogelijk om twee vaste leidingen met elkaar te verbinden
 • Storz koppeling 1,5″ met NOK 66 nokafstand (zie afbeelding) met binnendraad. Symmetrische Storz koppeling met BSP binnendraad volgens DIN en NEN 1594:2006 normen. Koppelt met alle andere Storz koppelingen met gelijke nokafstanden. Tevens in draaibare Storz uitvoering verkrijgbaar. Een draaibaar koppeling maakt het, door de draaibare nokkenring t.o.v. de binnendraad, mogelijk om twee vaste leidingen met elkaar te verbinden
 • Storz koppeling 2,5" met NOK 66 nokafstand (zie afbeelding) met binnendraad. Symmetrische Storz koppeling met BSP binnendraad volgens DIN en NEN 1594:2006 normen. Koppelt met alle andere Storz koppelingen met gelijke nokafstanden. Tevens in draaibare Storz uitvoering verkrijgbaar. Een draaibaar koppeling maakt het, door de draaibare nokkenring t.o.v. de binnendraad, mogelijk om twee vaste leidingen met elkaar te verbinden
 • Storz koppeling 2" met NOK 66 nokafstand (zie afbeelding) met binnendraad. Symmetrische Storz koppeling met BSP binnendraad volgens DIN en NEN 1594:2006 normen. Koppelt met alle andere Storz koppelingen met gelijke nokafstanden. Tevens in draaibare Storz uitvoering verkrijgbaar. Een draaibaar koppeling maakt het, door de draaibare nokkenring t.o.v. de binnendraad, mogelijk om twee vaste leidingen met elkaar te verbinden
 • Gietijzer koppelingsleutel

  24,95 excl. BTW
  Grote haak moersleutel voor hydranten en koppelingen droge blusleidingen 2,5 en 3". Gietijzeren NOK Storz bedieningssleutel voor bovengronds hydrant DIN 3223B
 • Veel combi brandmelders detecteren koolmonoxide (CO) evenals rook en / of warmte. Onder internationale codes en normen moet de CO-cel functioneel worden getest met een CO testgas van het beschermde gebied via de detectoropeningen naar de sensor. Solo C3 CO koolmonoxide testgas spuitbus is makkelijker in gebruikt in combinatie met Solo 330/332 dispensers. Solo biedt een veilige manier om dit te bereiken met CO-concentratieniveaus die hoog genoeg zijn om een ​​alarm te activeren, maar laag genoeg om geen gevaar voor de gezondheid van de gebruiker te vormen.
 • De nieuwe Solo A10S testgas is ontworpen om de Solo A3 te vervangen en zijn geschikt voor het testen van alle soorten rookmelders die in gebouwen over de hele wereld zijn geïnstalleerd. Solo A10S staat bekend als de ‘elke dag’ tester. Als een ontvlambare oplossing essentieel is, is er de Solo A10S. De Solo A10S past door zijn flesafmeting van 250 ml direct in de Solo 330/332, maar kan ook als handgasfles worden gebruikt. Testgas werkt door rookdeeltjes aan de te testen detector te leveren, waarbij de rookcondities van een brand op een veilige en schone manier worden gerepliceerd.
 • De nieuwe Solo A5 testgas spuitbus is ontworpen om de Solo A3 te vervangen en zijn geschikt voor het testen van alle soorten rookmelders die in gebouwen over de hele wereld zijn geïnstalleerd. Solo A5 staat bekend als de 'elke dag' tester. Als een ontvlambare oplossing essentieel is, is er de Solo A5. De Solo A5 past door zijn flesafmeting van 250 ml direct in de Solo 330/332, maar kan ook als handgasfles worden gebruikt. Testgas werkt door rookdeeltjes aan de te testen detector te leveren, waarbij de rookcondities van een brand op een veilige en schone manier worden gerepliceerd.
 • Reporter tas

  205,00 excl. BTW
  Deze reporter tas is perfect voor al uw dagelijkse benodigdheden. Hij is gemaakt van onze echte ontmantelde brandweerslangen en is ook bekleed met teruggewonnen parachutist zijde van militaire kwaliteit. Er is een binnenzak met rits en een externe zak met rits voor snelle toegang. Met een volledig verstelbare schouderriem is de tas unisex en is ontworpen om over de schouder of over het lichaam te worden gedragen.
 • Schoudertas

  320,00 excl. BTW
  Dit is een grote ruime schoudertas met een enkele schouderriem waarmee je hem lang strak en onder de arm kunt dragen, of strak over het lichaam kan laten langen. Om een ​​cruciale interne organisatie te leveren, is er aan de ene kant een zak met rits en aan de andere kant een zak met twee gleuven. Schoudertas is verkrijgbaar in verschillende eindige lederen kleuren. Het leer dat we redden komt tot ons in zeer beperkte hoeveelheden, wat betekent dat we maar een paar stukjes van elke kleur kunnen maken. De variaties die we beschikbaar hebben, zullen altijd veranderen, afhankelijk van welke leerafval die we kunnen redden. Elke optie omvat handgrepen en trim in echte ontmantelde brandslang, die eerder tot 25 jaar in actieve dienst werd ingezet, waarbij branden in Nederland werd bestreden.
 • Kaarsenstandaards

  165,00 excl. BTW
  Deze kaarsenstandaards zijn gemaakt van echte ontmantelde brandweerslang koppelingen. Deze zijn exclusief verkrijgbaar bij RH Brandbeveiliging online winkel en worden niet in de winkel verkocht. De koppelingen van de brandslangen zijn gemaakt van robuust aluminium. De set bestaat uit 2 stuks kaarsenstandaards (mannelijke en vrouwelijke koppeling), 2 brandslang onderzetters om de houders op te plaatsen en 2 kaarsen. Deze set van 2 unieke koppelingen werd liefdevol gerestaureerd.
 • Dames weekendtas

  305,00 excl. BTW
  De dames weekendtas voor overnachting is gemaakt van echte ontmantelde Nederlandse brandweerslangen en heeft een teruggewonnen parachute zijden voering van militaire kwaliteit. De slang, die tot 25 jaar geleden actief was in actieve dienst om branden in Nederland te bestrijden, is perfect geschikt voor een weekendtas. Dankzij de brede mondopening kun je gemakkelijk al je spullen in en uit halen. Weekendtas is o.a. geschikt voor verandering van kleding, paar hardloopschoenen, een boek, sleutels, portemonnee of iPhone, etc ...
 • Dames posttas

  195,00 excl. BTW
  Deze dames posttas is gemaakt van echte ontmantelde brandslang die eerder tot 25 jaar in actieve dienst was om branden te blussen. Een leuke tas, perfect voor gebruik overdag of 's nachts, het is ontworpen om in de hand te worden gehouden, maar we bieden ook een extra afneembare schouderriem voor degenen die het nodig hebben. De postzak heeft een binnenzak met rits en een warme oranje voering van teruggewonnen parachutezijde. Posttas geschikt voor o.a. telefoon, portemonnee, boek, sleutels, los wisselgeld, visitekaartjes, treinkaart en hervulbare waterflessen
 • Dames handtas

  195,00 excl. BTW
  Deze luxe dames handtas combineert gereduceerde leer met ontmantelde brandslang en is bekleed met teruggewonnen parachutezijde. Iedereen houdt zich op een enigszins andere manier bezig met een koppeling, maar wij wilden deze praktische vorm voor iedereen laten werken. De riem kan worden verwijderd, aan beide uiteinden worden bevestigd of op een van de zijhaken worden gelust. We hebben 5 manieren geteld om dit tot nu toe te dragen en laten de rest aan je verbeelding over. U kunt de lengte van de riem kiezen, de standaard klassieke lengte riem, de over de schouder verstelbare lange riem of de ultieme flexibiliteit, beide banden.
 • Damesportemonnee

  165,00 excl. BTW
  Deze damesportemonnee is gemaakt van ontmantelde rode brandslang en bekleed met teruggewonnen parachutezijde. Het beschikt over 12 vakjes voor creditcards, een compartiment met ritssluiting, en gedeelte voor notities en 2 extra secties. Damesportemonnee is verkrijgbaar in rode of gele slang. Gemaakt van teruggewonnen en kenmerkende ontmantelde Nederlandse brandweerslangen, deze versie maakt een gewaagd statement. De opnieuw ontworpen textiel creëert een visueel verbluffend damesportemonnee dat sterk en mooi aanvoelt.
 • Manchetknopen

  85,00 excl. BTW
  Deze manchetknopen zijn gemaakt van echte ontmantelde Nederlandse en Griekse brandslangen en daardoor extreem slijtvast. Deze manchetknopen leggen een luxe verklaring af van uw hemd. Als u het helemaal wilt maken met deze unieke manchetknopen, is er nog meer individuele, geëtste personalisatie beschikbaar. De brandweerslang wordt bij gebruik zacht, maar verliest zijn kracht nooit.
 • Bagagelabel

  49,95 excl. BTW
  Het bagagelabel is gemaakt van echte ontmantelde brandslang. Dit robuuste bagagelabel past perfect bij alle reistassen, maar voegt ook een vleugje persoonlijk karakter toe aan uw bestaande bagage. U kunt de bagagelabel leeg laten, zodat u de velden die u nodig hebt thuis kunt invullen of uw gegevens kunt laten afdrukken voor een meer formele afwerking. Brandslang wordt bij gebruik zacht, maar verliest nooit zijn kracht.
 • Notitieboekje

  99,95 excl. BTW
  De RH Brandbeveiliging notitieboekje is ingebonden in onze kenmerkende ontmantelde brandslang, die tot 25 jaar geleden actief was in actieve dienst . Geïntegreerd met de geschiedenis voor het blussen van brand, komt het notieboek keihard terug met 98 bladen van ongebleekt, gevoerd of ongevoerd gerecycled crèmepapier, dat op elk moment kan worden vervangen. De voorkant kan worden gepersonaliseerd waardoor dit een geweldig cadeau is voor een geliefde of als iets speciaals voor jou. Een brandslang wordt bij gebruik zacht, maar verliest nooit zijn kracht.