Webwinkel

Home/Webwinkel

Online webwinkel brandblussers bestellen bij RH Brandbeveiliging

Online betrouwbare brandblussers bestellen bij RH Brandbeveiliging. Brandblussers die u online in onze winkel besteld zijn nieuwe brandblussers in degelijke verpakking. Via Track & Trace eenvoudig uw bestelling volgen. Wij streven ernaar om online via de webwinkel verrichtte bestellingen voor 15:00 uur de eerstvolgende werkdag op het door u opgegeven afleveradres netjes te bezorgen. Indien er bestelde artikelen niet op voorraad mochten zijn brengen wij u hiervan direct op de hoogte. Levering vindt alsnog z.s.m. binnen een week plaats.

Betrouwbare brandbeveiliging producten online kopen en bestellen

De brandblussers die op onze webwinkel worden aangeboden, voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn uitsluitend vervaardigd uit de beste materialen. Wij geloven erin onze klanten een eenvoudige bevredigende winkelervaring te bieden. Vanwege de vele lage aanbiedingen, unieke kenmerken en lage prijsgarantie dan onze concurrenten, leveren wij erkende betrouwbare soorten brandblussers in verschillende brandklassen zoals; automatische brandblusserspoederblussers, schuimblussers, CO2 brandblussersvetbrandblussers, en spray brandblussers

 

 • Brandblusserkast RVS

  195,00 excl. BTW
  Brandblusserkast RVS is geschikt voor natte ruimtes (voedselindustrie) en heeft aan de voorzijde rondom een gekant waterkeringsprofiel. Deze RH Brandbeveiliging RVS brandblusserkast is leverbaar zowel in een rechtsdraaiende deur of linksdraaiende deur.
 • Brandslangkast RVS

  925,00 excl. BTW
  De brandslangkast RVS is geschikt voor natte ruimtes, dus komt deze kast vaak voor in de voedselindustrie. De haspelkast heeft aan de voorzijde rondom een gekant waterkeringsprofiel. De bovenzijde is voorzien van een schuine afdak. Er is één type kast waarbij de deur zowel links- als rechtsdraaiend kan worden gemaakt. Geschikt voor 20, 25 of 30 meter brandslanghaspels.
 • Jockel logo Jockel brandblusser 2 liter schuim
  Jockel brandblusser 2 liter schuim. Na elk gebruik hervullen. Periodiek elke jaar laten controleren en bij hervulling alleen de producten, reserveonderdelen en drijfgas gebruiken conform de typekeuring. Geschikt voor gebruik op elektrische installaties tot 1000 volt op 1 meter. Simpel blussen de gele borging wegtrekken en rode hefboom indrukken. Schuimblusser 2 liter van Jockel is voorzien van een stuurwiel MED, dus geschikt voor de scheepvaart, boten, botenverhuur en pleziervaart.
 • straalpijp aluminium manscherm NOK 89 3 standen straalpijp aluminium manscherm NOK 89
  Straalpijp aluminium manscherm NOK 89. Deze flexibele brandspuit produceert een sterke, geconcentreerde waterstraal met een bereik van 14 meter. Dankzij de 180° draaibare bedieningshendel is deze straalpijp snel en eenvoudig verstelbaar van een straal naar een diffuse straal, of een volledige uitschakeling. Beginnend vanuit de gesloten positie, kan een volle of sproeistraal worden uitgestoten met behulp van multifunctionele sproeiers. De sproeihoek en de druppelgrootte kunnen naar wens worden gewijzigd door middel van tussenposities in het sproeistraalgebied. C-Storz-koppeling is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is bestand tegen een werkdruk van 12 bar.
 • Straalpijp aluminium manscherm NOK 81
  Straalpijp aluminium manscherm NOK 81. Deze flexibele brandspuit produceert een sterke, geconcentreerde waterstraal met een bereik van 14 meter. Dankzij de 180° draaibare bedieningshendel is deze straalpijp snel en eenvoudig verstelbaar van een straal naar een diffuse straal, of een volledige uitschakeling. Beginnend vanuit de gesloten positie, kan een volle of sproeistraal worden uitgestoten met behulp van multifunctionele sproeiers. De sproeihoek en de druppelgrootte kunnen naar wens worden gewijzigd door middel van tussenposities in het sproeistraalgebied. C-Storz-koppeling is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is bestand tegen een werkdruk van 12 bar.
 • Straalpijp aluminium manscherm nok 66
  Straalpijp aluminium manscherm NOK 66. Deze flexibele brandspuit produceert een sterke, geconcentreerde waterstraal met een bereik van 14 meter. Dankzij de 180° draaibare bedieningshendel is deze straalpijp snel en eenvoudig verstelbaar van een straal naar een diffuse straal, of een volledige uitschakeling. Beginnend vanuit de gesloten positie, kan een volle of sproeistraal worden uitgestoten met behulp van multifunctionele sproeiers. De sproeihoek en de druppelgrootte kunnen naar wens worden gewijzigd door middel van tussenposities in het sproeistraalgebied. C-Storz-koppeling is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is bestand tegen een werkdruk van 12 bar.
 • Straalpijp aluminium manscherm NOK 52 3 standen Straalpijp aluminium manscherm NOK 52
  Straalpijp aluminium manscherm NOK 52. Deze flexibele brandspuit produceert een sterke, geconcentreerde waterstraal met een bereik van 14 meter. Dankzij de 180° draaibare bedieningshendel is deze straalpijp snel en eenvoudig verstelbaar van een straal naar een diffuse straal, of een volledige uitschakeling. Beginnend vanuit de gesloten positie, kan een volle of sproeistraal worden uitgestoten met behulp van multifunctionele sproeiers. De sproeihoek en de druppelgrootte kunnen naar wens worden gewijzigd door middel van tussenposities in het sproeistraalgebied. C-Storz-koppeling is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is bestand tegen een werkdruk van 12 bar.
 • Armflex brandslang 50 meter Armflex brandslang 50 meter 1,5 duims NOK 66
  Brandslang 50 meter 1,5 duims NOK 66 met binnen en buiten rubber gevoerde brandslang. Het materiaal van onze brandweerslangen, namelijk PVC en polyester, maakt deze brandslang duurzaam, slijtvast en flexibel. De slang is ook bestendig tegen olie en chemicaliën. Bovendien is deze brandweerslang plat wanneer hij niet in gebruik is. Hiermee is het makkelijk om de slang op te bergen in bijvoorbeeld een brandslangenkast en is de slang relatief licht van gewicht. Identiek aan binnenzijde, materiaal is door de mantel geperst en gevulkaniseerd tot één materiaal. Dit proces zorgt ervoor dat de brandweerslang zeer duurzaam en slijtvast is en het maakt het daarnaast onmogelijk dat er zogenaamde “blaren” op de slang ontstaan.
 • Armflex 40 meter Armflex brandslang 40 meter 1,5 duims NOK 66
  Brandslang 40 meter 1,5 duims NOK 66 met binnen en buiten rubber gevoerde brandslang. Het materiaal van onze brandweerslangen, namelijk PVC en polyester, maakt deze brandslang duurzaam, slijtvast en flexibel. De slang is ook bestendig tegen olie en chemicaliën. Bovendien is deze brandweerslang plat wanneer hij niet in gebruik is. Hiermee is het makkelijk om de slang op te bergen in bijvoorbeeld een brandslangenkast en is de slang relatief licht van gewicht. Identiek aan binnenzijde, materiaal is door de mantel geperst en gevulkaniseerd tot één materiaal. Dit proces zorgt ervoor dat de brandweerslang zeer duurzaam en slijtvast is en het maakt het daarnaast onmogelijk dat er zogenaamde “blaren” op de slang ontstaan.
 • Armflex brandslang 20 meter Armflex brandslang 20 meter 1-5 duims nok 66
  Brandslang 20 meter 1,5 duims NOK 66 met binnen en buiten rubber gevoerde brandslang. Het materiaal van onze brandweerslangen, namelijk PVC en polyester, maakt deze brandslang duurzaam, slijtvast en flexibel. De slang is ook bestendig tegen olie en chemicaliën. Bovendien is deze brandweerslang plat wanneer hij niet in gebruik is. Hiermee is het makkelijk om de slang op te bergen in bijvoorbeeld een brandslangenkast en is de slang relatief licht van gewicht. Identiek aan binnenzijde, materiaal is door de mantel geperst en gevulkaniseerd tot één materiaal. Dit proces zorgt ervoor dat de brandweerslang zeer duurzaam en slijtvast is en het maakt het daarnaast onmogelijk dat er zogenaamde “blaren” op de slang ontstaan.
 • Armflex brandslang 30 meter armflex brandslang 30 meter 1,5 duims NOK 66
  Brandslang 30 meter 1,5 duims NOK 66 met binnen en buiten rubber gevoerde brandslang. Het materiaal van onze brandweerslangen, namelijk PVC en polyester, maakt deze brandslang duurzaam, slijtvast en flexibel. De slang is ook bestendig tegen olie en chemicaliën. Bovendien is deze brandweerslang plat wanneer hij niet in gebruik is. Hiermee is het makkelijk om de slang op te bergen in bijvoorbeeld een brandslangenkast en is de slang relatief licht van gewicht. Identiek aan binnenzijde, materiaal is door de mantel geperst en gevulkaniseerd tot één materiaal. Dit proces zorgt ervoor dat de brandweerslang zeer duurzaam en slijtvast is en het maakt het daarnaast onmogelijk dat er zogenaamde “blaren” op de slang ontstaan.
 • maus ego blast hittemelder maus ego blast hittedetector

  Maus Ego Blast hittedetector

  205,00 excl. BTW
  Maus Ego Blast hittedetector kan de Ego Blast 6 en Ego Blast 15 activeren. Afhankelijk van de thermische sensor, kan deze warmte detecteren bij 68 °C of 93 °C (beide sensoren inbegrepen). Het systeem kan tevens een uitgaand signaal leveren om het elektrische systeem uit te schakelen. Denk hierbij aan een motorruimte afzuigventilator, deze mag namelijk het blusmiddel (aerosol) niet afzuigen. De Ego Kegel kan niet gebruikt worden voor de Ego Blast 100 of de Ego Blast 150, omdat de ingebouwde batterij in de systemen signalen kan uitsturen die het blussysteem per ongeluk kan activeren.
 • Maus Ego bedieningspaneel

  255,00 excl. BTW
  De Maus Ego bedieningspaneel is voor de kleine Ego Blast 6 en 15 blussystemen. Tot maximaal 6 gekoppelde blussystemen. Sluit de optionele hitte detectiekabel aan op de Ego bedieningspaneel en koppel vervolgens het Ego bedieningspaneel aan de Ego Blast 6 en of 15, met maar 2 enkele draden. Het Ego bedieningspaneel werkt als automatisch blussysteem of als een halfautomatisch systeem.
 • maus ego blast aerosol blussysteem maus ego blast 150 blussysteem

  Maus Ego Blast 150 blussysteem

  1.785,00 excl. BTW
  Maus Ego Blast 150 blussysteem is gekoppeld aan een hitte automatische 68℃ of 105℃ detectiekabel. Wanneer de temperatuur wordt verhoogd tot boven 68 ℃ of 105 ℃ of wordt getroffen door brand, barst de buis en initieert de diffusie van het aerosol blusmiddel. Het is een eenvoudig automatisch aerosol brandblussysteem dat de breedste veelzijdigheid biedt en absoluut veilig is tegen storingen, wat resulteert in de beste kosten-prestatieverhouding. Het is niet afhankelijk van complexe elektronica of bewegende delen.
 • maus ego blast 100 aerosol blussysteem maus ego blast 100 blussysteem

  Maus Ego Blast 100 blussysteem

  1.275,00 excl. BTW
  Maus Ego Blast 100 blussysteem is gekoppeld aan een hitte automatische 68℃ of 105℃ detectiekabel. Wanneer de temperatuur wordt verhoogd tot boven 68 ℃ of 105 ℃ of wordt getroffen door brand, barst de buis en initieert de diffusie van het aerosol blusmiddel. Het is een eenvoudig automatisch aerosol brandblussysteem dat de breedste veelzijdigheid biedt en absoluut veilig is tegen storingen, wat resulteert in de beste kosten-prestatieverhouding. Het is niet afhankelijk van complexe elektronica of bewegende delen.
 • maus ego blast 15 aerosol blussysteem maus ego blast 15 blussysteem
  Maus Ego Blast 15 blussysteem is gekoppeld aan een hitte automatische 68℃ of 105℃ detectiekabel. Wanneer de temperatuur wordt verhoogd tot boven 68 ℃ of 105 ℃ of wordt getroffen door brand, barst de buis en initieert de diffusie van het aerosol blusmiddel. Het is een eenvoudig automatisch aerosol brandblussysteem dat de breedste veelzijdigheid biedt en absoluut veilig is tegen storingen, wat resulteert in de beste kosten-prestatieverhouding. Het is niet afhankelijk van complexe elektronica of bewegende delen.
 • maus ego blast 6 aerosol blussysteem maus ego blast 5 blussysteem

  Maus Ego Blast 6 blussysteem

  225,00 excl. BTW
  Maus Ego Blast 6 blussysteem is gekoppeld aan een hitte automatische 68℃ of 105℃ detectiekabel. Wanneer de temperatuur wordt verhoogd tot boven 68 ℃ of 105 ℃ of wordt getroffen door brand, barst de buis en initieert de diffusie van het aerosol blusmiddel. Het is een eenvoudig automatisch aerosol brandblussysteem dat de breedste veelzijdigheid biedt en absoluut veilig is tegen storingen, wat resulteert in de beste kosten-prestatieverhouding. Het is niet afhankelijk van complexe elektronica of bewegende delen.
 • Mondstuk Maus klein Xtin verpakking Mondstuk Maus Xtin klein

  Mondstuk Maus Xtin klein

  17,50 excl. BTW
  Mondstuk Maus Xtin klein. Red uw motor met de mondstuk Maus Xtin klein! Met het mondstuk kunt u de brandbestendige kaliumdamp van uw Maus Xtin Klein in het motorgebied leiden zonder de motorkap of deur meer dan nodig te openen. Perfect voor de brandpoort van uw boot of andere plaatsen waar u de deur of het deksel niet volledig kunt openen om het vuur te bestrijden. Nozzle Klein hecht zich gemakkelijk aan het einde van je Maus Xtin Klein voordat je de brand gaat bestrijden.
 • Maus Xtin holster leeg Holster, reistas maus xtin klein
  Holster, reistas Maus Xtin klein. Bevestig de holster aan uw riem door de riem door de lus aan de achterkant van de holster te steken of gebruik de metalen lus om deze aan uw gereedschapsriem te bevestigen. Nu kunt u zich vrij bewegen en tegelijkertijd een brandblusser altijd bij de hand houden dat alle kleinere branden snel blust.
 • Maus Xtin aerosol firefighter Maus Xtin groot model brandblusser
  Maus Xtin groot model brandblusser is de enige aerosol brandblusser die u in uw handschoenenkastje past. Waar u het ook neerzet, het is altijd binnen handbereik! Dit groot model Maus Xtin kan allerlei soorten branden blussen. Je bestrijdt vuur met niet-giftige rook op kaliumbasis die geen residu achterlaat, zodat je je auto niet hoeft te ontsmetten met schoonmaakmiddelen.
 • Maus Xtin klein model brandblusser
  Maus Xtin klein model brandblusser. Met de brandblussers van de toekomst kan je een brand met rook bestrijden. De rook laat geen nevenschade achter en daardoor volledig schoon. Met 's werelds kleinste brandblusser bent u altijd voorbereid op een brand en bent u nooit langer dan een armlengte verwijderd voor een snel inzet met de toekomst van brandblussers. De brandblusser van de toekomst is nu uitgevonden.
 • auto brandblusser 6 kg autobrandblusser 6 kg

  Autobrandblusser 6 kg

  24,95 excl. BTW
  Autobrandblusser 6 kg. Autobrandblussers zijn multifunctionele brandblussers voor auto's, bestelwagens, boten, taxi's en campers. Alle onze brandblussers voor auto's worden geleverd met montagebeugels. Brandblussers in de auto kunnen levens redden. In een brandsituatie zijn dat vaak enkele seconden, dat is het verschil tussen leven en dood. Bij RH Brandbeveiliging zijn we gespecialiseerd in autobrandblussers in verschillende maten en stijlen. Auto en of voertuig brandblusser van 1 kg poeder brandblusser tot 12 kg multifunctionele droge poederbrandblussers. Openbare voertuigen of taxi brandblussers moeten 2 liter vorstvrije schuimblussers zijn. We leveren ook 2 kg automatische brandblussers die in voertuigen en auto's kunnen worden gemonteerd.
 • auto brandblusser 2 kg autobrandblusser 2 kg

  Autobrandblusser 2 kg

  18,50 excl. BTW
  Autobrandblusser 2 kg. Deze autobrandblusser met 2 kg blusmiddel is ideaal voor autotoepassingen. Het is een 2 kg poederblusser. Poederblussers kunnen worden gebruikt op branden van categorie A, B en C, wat betekent dat ze brandbare vaste stoffen, brandbare vloeibare branden en brandbare gashaarden kunnen aanpakken. Deze autobrandblusser wordt compleet geleverd met een stevige draad montagebeugel. Autobranden zijn altijd ongewenste en meestal ongecontroleerde branden waarbij een motorvoertuig betrokken is. Ook wel auto brand, het is een van de meest voorkomende oorzaken van brand gerelateerde materiële schade. In Nederland neemt het aantal autobranden op het moment af, maar neemt het aantal opzettelijke autobranden zoals brandstichtingen aanzienlijk toe!
 • pelikan aed koffer aed huren verhuur

  AED huren – verhuur

  175,00 excl. BTW
  Voordelig een AED huren met een flexibele en kortdurende overeenkomst? Bij de AED specialist RH Brandbeveiliging  huurt u één of meerdere AED’s voor een periode die het beste bij u past. Kiest u voor een middellange periode tussen de 1 en 12 maanden. Een AED defibrillator is een apparaat waarmee men door het toedienen van een elektrische schok het hart van een bewusteloze patiënt kan laten stoppen met fibrilleren, waardoor het opnieuw in een normaal ritme wordt gebracht
 • De Hwayan TH15B vluchtsets  staan ​​bekend als 's werelds beste vluchtsets in Nederland met een constant flow debiet. De TH15B Hwayan  is een lichtgewicht compacte ontsnappingsset die gemakkelijk te gebruiken is alle noodsituaties.
 • Storz koppeling 2.5″ met NOK 81 nokafstand (zie afbeelding) met binnendraad. Symmetrische Storz koppeling met BSP binnendraad volgens DIN en NEN 1594:2006 normen. Koppelt met alle andere Storz koppelingen met gelijke nokafstanden. Tevens in draaibare Storz uitvoering verkrijgbaar. Een draaibaar koppeling maakt het, door de draaibare nokkenring t.o.v. de binnendraad, mogelijk om twee vaste leidingen met elkaar te verbinden
 • Storz koppeling 2″ met NOK 81 nokafstand (zie afbeelding) met binnendraad. Symmetrische Storz koppeling met BSP binnendraad volgens DIN en NEN 1594:2006 normen. Koppelt met alle andere Storz koppelingen met gelijke nokafstanden. Tevens in draaibare Storz uitvoering verkrijgbaar. Een draaibaar koppeling maakt het, door de draaibare nokkenring t.o.v. de binnendraad, mogelijk om twee vaste leidingen met elkaar te verbinden
 • Storz koppeling 1,5″ met NOK 81 nokafstand (zie afbeelding) met binnendraad. Symmetrische Storz koppeling met BSP binnendraad volgens DIN en NEN 1594:2006 normen. Koppelt met alle andere Storz koppelingen met gelijke nokafstanden. Tevens in draaibare Storz uitvoering verkrijgbaar. Een draaibaar koppeling maakt het, door de draaibare nokkenring t.o.v. de binnendraad, mogelijk om twee vaste leidingen met elkaar te verbinden
 • Storz afsluitbaar blind afsluitkap NOK 89 met ketting en slot afsluitbaar blinddeksel met 8 mm slot conform NEN 1594:2006. Het is verplicht om een aansluitpunt voeding voor de brandweer zonder gevelkast te voorzien van een Storz koppeling met slot en ketting
 • Storz afsluitbaar blind afsluitkap NOK 81 met ketting en slot afsluitbaar blinddeksel met 8 mm slot conform NEN 1594:2006. Het is verplicht om een aansluitpunt voeding voor de brandweer zonder gevelkast te voorzien van een Storz koppeling met slot en ketting
 • Storz afsluitbaar blind afsluitkap NOK 66 met ketting en slot afsluitbaar blinddeksel met 8 mm slot conform NEN 1594:2006. Het is verplicht om een aansluitpunt voeding voor de brandweer zonder gevelkast te voorzien van een Storz koppeling met slot en ketting
 • Storz koppeling 2,5″ met NOK 66 nokafstand (zie afbeelding) met buitendraad. Symmetrische Storz koppeling met BSP buitendraad volgens DIN en NEN 1594:2006 normen. Koppelt met alle andere Storz koppelingen met gelijke nokafstanden. Tevens in draaibare Storz uitvoering verkrijgbaar. Een draaibaar koppeling maakt het, door de draaibare nokkenring t.o.v. de binnendraad, mogelijk om twee vaste leidingen met elkaar te verbinden
 • Storz koppeling 2″ met NOK 66 nokafstand (zie afbeelding) met buitendraad. Symmetrische Storz koppeling met BSP buitendraad volgens DIN en NEN 1594:2006 normen. Koppelt met alle andere Storz koppelingen met gelijke nokafstanden. Tevens in draaibare Storz uitvoering verkrijgbaar. Een draaibaar koppeling maakt het, door de draaibare nokkenring t.o.v. de binnendraad, mogelijk om twee vaste leidingen met elkaar te verbinden
 • Storz koppeling 1,5″ met NOK 66 nokafstand (zie afbeelding) met buitendraad. Symmetrische Storz koppeling met BSP buitendraad volgens DIN en NEN 1594:2006 normen. Koppelt met alle andere Storz koppelingen met gelijke nokafstanden. Tevens in draaibare Storz uitvoering verkrijgbaar. Een draaibaar koppeling maakt het, door de draaibare nokkenring t.o.v. de binnendraad, mogelijk om twee vaste leidingen met elkaar te verbinden
 • Storz koppeling 1,5″ met NOK 66 nokafstand (zie afbeelding) met binnendraad. Symmetrische Storz koppeling met BSP binnendraad volgens DIN en NEN 1594:2006 normen. Koppelt met alle andere Storz koppelingen met gelijke nokafstanden. Tevens in draaibare Storz uitvoering verkrijgbaar. Een draaibaar koppeling maakt het, door de draaibare nokkenring t.o.v. de binnendraad, mogelijk om twee vaste leidingen met elkaar te verbinden
 • Storz koppeling 2,5" met NOK 66 nokafstand (zie afbeelding) met binnendraad. Symmetrische Storz koppeling met BSP binnendraad volgens DIN en NEN 1594:2006 normen. Koppelt met alle andere Storz koppelingen met gelijke nokafstanden. Tevens in draaibare Storz uitvoering verkrijgbaar. Een draaibaar koppeling maakt het, door de draaibare nokkenring t.o.v. de binnendraad, mogelijk om twee vaste leidingen met elkaar te verbinden
 • Storz koppeling 2" met NOK 66 nokafstand (zie afbeelding) met binnendraad. Symmetrische Storz koppeling met BSP binnendraad volgens DIN en NEN 1594:2006 normen. Koppelt met alle andere Storz koppelingen met gelijke nokafstanden. Tevens in draaibare Storz uitvoering verkrijgbaar. Een draaibaar koppeling maakt het, door de draaibare nokkenring t.o.v. de binnendraad, mogelijk om twee vaste leidingen met elkaar te verbinden
 • Gietijzer koppelingsleutel

  24,95 excl. BTW
  Grote haak moersleutel voor hydranten en koppelingen droge blusleidingen 2,5 en 3". Gietijzeren NOK Storz bedieningssleutel voor bovengronds hydrant DIN 3223B
 • Veel combi brandmelders detecteren koolmonoxide (CO) evenals rook en / of warmte. Onder internationale codes en normen moet de CO-cel functioneel worden getest met een CO testgas van het beschermde gebied via de detectoropeningen naar de sensor. Solo C3 CO koolmonoxide testgas spuitbus is makkelijker in gebruikt in combinatie met Solo 330/332 dispensers. Solo biedt een veilige manier om dit te bereiken met CO-concentratieniveaus die hoog genoeg zijn om een ​​alarm te activeren, maar laag genoeg om geen gevaar voor de gezondheid van de gebruiker te vormen.
 • De nieuwe Solo A10S testgas is ontworpen om de Solo A3 te vervangen en zijn geschikt voor het testen van alle soorten rookmelders die in gebouwen over de hele wereld zijn geïnstalleerd. Solo A10S staat bekend als de ‘elke dag’ tester. Als een ontvlambare oplossing essentieel is, is er de Solo A10S. De Solo A10S past door zijn flesafmeting van 250 ml direct in de Solo 330/332, maar kan ook als handgasfles worden gebruikt. Testgas werkt door rookdeeltjes aan de te testen detector te leveren, waarbij de rookcondities van een brand op een veilige en schone manier worden gerepliceerd.
Go to Top