Restaurant Vandal Rotterdam

Opdracht: Decoratie brandveilig impregneren Restaurant Vandal Rotterdam

Projecten overzicht

There is a little Vandal in all of us…

Vandal een super aanwinst, wat een mooie droomzaak wederom voor Rotterdam.

There is a little Vandal in all of us

Vandal een super aanwinst, wat een mooie droomzaak wederom voor Rotterdam. In het bruisende centrum van Rotterdam heten ze je bij Vandal Rotterdam van harte welkom voor een fantastisch gezellig avondje uit. Naast de liefde voor goed eten en top wijnen, hebben ze bij Vandal een passie voor Art wat terug te zien is in het interieur van het restaurant. Wist u dat in Amerika kunstenaars Vandals genoemd, wat typerend is voor de naam van het restaurant? De enorme passie voor de Japanse en Mediterrane keukens is terug te zien in de menukaart van Vandal. Op zoek naar de perfecte wijn/spijs combinatie? Het personeel adviseert je graag over de beste geselecteerde wijnen en sprankelende cocktails.

There is a little Vandal in all of us

Waarom is het belangrijk om decoratie te impregneren?

Brandveiligheid wordt al jaren onderschat, want wist u dat alleen al in Nederland zo’n 70.000 woningbranden per jaar voorkomen? Decoratie en gordijnen zijn hier over het algemeen onderdeel van en kunnen de brand in uw restaurant al snel verergeren, aangezien rieten lampen etc. vaak licht ontvlambaar zijn. Om deze reden is het ten zeerste aangeraden om de decoratie van bijvoorbeeld rieten lampen en of kunstplanten in uw bedrijf te impregneren. Geïmpregneerde decoratie kunnen de brand sterk vertragen en daarmee grote brandschade voorkomen!

Vragen?

Heb je na het lezen van deze blog nog vragen over het impregneren van uw decoratie, gordijnen, kunstplanten, kerstbomen en of rieten lampenkappen? Neem dan gerust contact met ons op via +31180556747 of stuur een mailtje naar info@rhbrandbeveiliging.nl. We beantwoorden je vragen graag!