Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Droge blusleidingen controle

Droge blusleidingen controle

Bij RH Brandbeveiliging zetten we ons in om hoogwaardige producten en service te leveren die uiteindelijk helpen om levens te redden, eigendommen te beschermen en uw investering veilig te stellen. Kwaliteit is duidelijk het allerbelangrijkste en onze droge blusleidingen komen uit een premium assortiment, ontworpen om te voldoen aan de vereiste NEN 1594 en het Bouwbesluit. 

Onze producten kunnen direct bij u op locatie worden geleverd, waar onze droge stijgleiding installatietechnici uw droge blusleiding op locatie zullen fabriceren in overeenstemming met de u aangeboden ontwerptekeningen. Onze technici zijn volledig opgeleid met certificaten en bezitten dus ook alle diploma's waar dan ook nodig. Na voltooiing van de installatie wordt het systeem onder druk getest tot 24 bar en gecontroleerd op lekkage. Er zal een conformiteitscertificaat worden afgegeven om te certificeren dat de droge stijgleidinginstallatie en hydraulische testen zijn uitgevoerd in overeenstemming met de NEN 1594 en de relevante bouwvoorschriften.

Onze ervaringen in droge blusleidingen

Wij bij RH Brandbeveiliging installeren meer dan 250 blusleidingen installaties per jaar in alle hoeken van Nederland en België. We installeren droge stijgleidingen in nieuwe gebouwen of passen deze aan waar nodig. Als tijd van essentieel belang is, hebben we projecten omgezet van eerste aanvraag tot inbedrijfstelling en binnen 48 uur afgetekend. Al onze componenten voldoen aan de Nederlandse normen en zijn afkomstig van toonaangevende erkende leveranciers. Onze vloot van bestelwagens arriveert volledig gevuld met een enorme verscheidenheid aan onderdelen om ervoor te zorgen dat de installatie op tijd en binnen het budget wordt voltooid.

Onderhoud aan droge blusleidingen

We bieden een uitgebreide service voor droge stijgleidingen voor testen, routineonderhoud en reparaties. Waar mogelijk streven we ernaar om ongeplande reparaties uit te voeren op hetzelfde moment als het routinematige onderhoud en testen van alle droge stijgleidingen om een efficiënte, kosteneffectieve service te garanderen en verstoringen tot een minimum te beperken. Ons professionele team heeft vele jaren ervaring en heeft vele honderden servicecontracten voor droge stijgleidingen uitgevoerd. Samen met hun schat aan ervaring hebben onze technici een enorme voorraad reserveonderdelen om ervoor te zorgen dat ze zijn uitgerust om, indien nodig, reparaties ter plaatse uit te voeren.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

We bieden een uitgebreide ontwerp-, installatie-, test-, onderhouds- en inbedrijfstelling die aan alle NEN 1594 vereisten voldoet. U kunt erop vertrouwen dat uw droge blusleiding in veilige handen is. Bel 0180 - 556747 of e-mail rick@rhbrandbeveiliging.nl en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Lees ook onze oude blog en nieuws berichten

Terug naar overzicht