6 geweldige voordelen en tips van EHBO - BHV cursussen

6 geweldige voordelen en tips van EHBO - BHV cursussen

6 geweldige voordelen en tips van EHBO - BHV cursussen. Het doel is om individuen te trainen in de vaardigheden die nodig zijn om eerste hulp bij ziekte en verwondingen te herkennen en aan te bieden totdat het medisch personeel arriveert. Het is de training om de hulp te verlenen die wordt gegeven aan een persoon die lijdt aan een blessure of ziekte totdat professionele hulp arriveert. EHBO-training biedt de vaardigheden om onmiddellijke zorg te verlenen aan:

  1. Voorkom ziekte
  2. Behoud het leven
  3. Voorkom dat letsel of ziekte erger wordt

Voordelen van BHV en EHBO traningen?

Het wordt sterk aanbevolen voor,

  1. Veiligheid op de werkvloer
  2. Preventie van letsel op de werkplek

In Nederland is het een wettelijke vereiste voor een bedrijf om ervoor te zorgen dat werknemers essentiële aandacht krijgen als ze gewond raken of ziek worden op de werkplek. Voordat verdere ondersteuning arriveert, dient u te zorgen voor geschikte en adequate uitrusting, faciliteiten en personeel om noodsituaties het hoofd te bieden en eerste hulp te verlenen.

Het minimaliseren van beroepsrisico's 
 
De training leert de afgevaardigden hoe ze veiligheidsbewust kunnen worden in hun beroep. De medewerkers kunnen gevaren op de werkplek herkennen voordat er zich ongevallen voordoen. Als u meer EHBO'ers in uw pand heeft, worden de problemen aan de orde gesteld. Zodra u de training met succes hebt afgerond, krijgt u de kennis om het aantal letselgevallen op uw werkplek te verminderen. 

Snelle reacties op ziekte of letsel voordat verdere geavanceerde hulp, zoals een ambulance, arriveert, zal niet alleen levens redden, maar het zal ook de hersteltijd van de patiënt verkorten. Als de patiënt een personeelslid is, is hij sneller weer aan het werk, met minder impact op het bedrijf. De training geeft uw personeel het vermogen om te begrijpen en te vertrouwen om te kunnen handelen wanneer zich een noodsituatie voordoet. De cursus eerste hulp op het werk en eerste hulp bij noodgevallen omvat reanimatie. CPR redt levens doordat er onmiddellijk actie wordt ondernomen. Uw werkplek moet de relevante middelen, apparatuur en personeel bevatten om een noodgeval op te lossen.

Een BHV en of EHBO cursus biedt meer dan alleen maar kennis

De training is bedoeld om een leuke en interactieve ervaring te bieden die zowel theorie als praktijk bevat. RH Brandbeveiliging biedt professionele EHBO-trainingen en is al meer dan 15 jaar een toonaangevende aanbieder van trainingen door heel Nederland. Het is een must om uw bedrijf te beoordelen om de vereisten voor EHBO-training te bepalen en de relevante training te geven. Ontvang gratis offertes - 0180-556747 of e-mail ons en een van onze professionals zal uw twijfels wegnemen - info@rhbrandbeveiliging.nl

Ontwerpen recente blogs

Terug naar overzicht