Aanvalskast droge blusleiding

Aanvalskast droge blusleiding

Onze vast klanten weten inmiddels dat wij RH Brandbeveiliging de expert zijn in het onderhoud, keuren, aanleg, installeren en monteren van droge blusleidingen. Een klus is een klus dus pakken we deze ook professioneel aan! Zo ook een vraag van de klant: kan RH Brandbeveiliging een aanvalskast voor droge blusleidingen leveren en plaatsen? Natuurlijk, wij hebben dit probleem aangepakt en opgelost voor de klant projecten in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. 

Wat is een aanvalskast voor droge blusleidingen?

Een aanvalskast voor droge blusleidingen is een kast volgens de NEN1594 ter bescherming en of afscherming van de voedingsaansluitingen (brandkranen en Storz koppelingen) van een droge blusleiding. Op deze koppelingen (meestal NOK81) sluit de brandweer zijn pompinstallatie van de brandweer auto aan om de droge blusleiding te vullen en vervolgens de brand te bestrijden en blussen. RH Brandbeveiliging heeft diverse type en kleuren aanvalskasten direct uit voorraad leverbaar.

Droge blusleiding gevelkast

In Nederland moet het eerste aansluitpunt van een droge blusleiding voorzien zij van een kast, dit is de eerste aansluitpunt afsluiter waar de brandweer de brandslangen aansluiten om een brand in een hoge flatgebouw te bestrijden. Stevige gevelkast voor aansluitpunt voor een droge blusleiding conform NEN 1594. Voorzien van sterke metalen scharnieren en metalen driekant slot. Kast is gemaakt van staal. (op aanvraag ook leverbaar in RVS en Aluminium). Wordt standaard geleverd in een standaard RAL 3000 kleur. Conform de NEN 1594 dient het aansluitpunt van een droge stijgleiding t.b.v. brandweer in een gevelkast met driekant slot te zitten en voorzien te zijn van een pictogram „B“ 300 × 400 mm. Droge blusleiding gevelkasten van RH Brandbeveiliging zijn te gebruiken als opbouw en inbouw gevelkast conform NEN 1594.

Vragen over kasten t.b.v. droge blusleidingen?

RH Brandbeveiliging fabriceert alle soorten en maten aanvalskasten en gevelkasten t.b.v. natte en droge blusleidingen. Offerte of meer informatie, neem contact met ons op, of kijk op onze website en winkel via droge blusleidingen accessoires, wij zijn de experts in droge blusleidingen en brandveiligheid.

Even makkelijk doorlezen

Terug naar overzicht