Wist u dat …..

Je onze producten ook in de app kan bestellen? De app van RH Brandbeveiliging werkt snel, safe en simpel. U heeft 24 uur per dag inzicht van brandbeveiligingsproducten. Het jaarlijks onderhoud plannen wij voor u in. De oorzaak van woningbrand zit vaak in kleine dingen: te veel stekkerdozen aan elkaar gekoppeld, een rommelige meterkast, het filter van de wasdroger dat niet is schoongemaakt. De RH Brandbeveiliging app voor smartphone en tablet zet kwetsbaarheden in huis op een rij. Je vindt de RH Brandbeveiliging app in de App Store of de Play Store.

Wat is een app?

Apps zijn kleine programmaatjes die je op je telefoon kunt installeren. Er zijn er honderdduizenden. Het aantal toepassingen is oneindig: een reis met het OV plannen, internetradio luisteren, e-books lezen of bijvoorbeeld brandblussers kopen via de RH Brandbeveiliging app

Brandveiligheid

Brandgevaar wordt vaak onderschat. Ongevallen als de vuurwerkramp in Enschede en de cafébrand in Volendam drukken de samenleving met de neus op de feiten. Het is van belang dat het gebouw voldoet aan de eisen voor brandveiligheid, zodat gevaar zoveel mogelijk wordt teruggedrongen. RH Brandbeveiliging kan uw vastgoed toetsen aan de eisen die het Bouwbesluit stelt aan de brandveiligheid van gebouwen. Uiteraard voert RH Brandbeveiliging ook een aanvullende toetsing uit. Dit doen wij met behulp van de RH Brandbeveiliging app. RH Brandbeveiliging heeft met deze app inmiddels voor verschillende woningcorporaties het woningbezit op brandveiligheid gecontroleerd.

Download de app:

Ios: https://itunes.apple.com/us/app/rh-brandbeveiliging/id1435143872?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=xyz.appmaker.customcompanyapp

#app #rhbrandbeveiliging #brandveilig


Bekijk op Facebook